Obavijesti

Tech

Komentari 3
Foto: DT
SUMMIT & EXPO

Novi datum Digital Takeovera – trajat će čak dva dana!

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo Digital Takeover održat će se 8. i 9. rujna 2020., očekuje vas još bogatiji program, stoga, rezervirajte datume, nezaboravno iskustvo donose domaći i svjetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije

Digital Takeover održat će se na Zagrebačkom Velesajmu i trajat će dva dana – 8. i 9. rujna. Digitalni i inovacijski spektakl centralno je mjesto okupljanja svih decision makera. Na jednome mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a imat ćete priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije. Osim summita, na expo dijelu događaja deseci izlagača će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.

Više sadržaja, inspiracije, edukacije i novih iskustava

Odgoda događaja u ožujku uslijed pojave globalne pandemije korona virusa donijela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacijski i tranformacijski summit & expo u rujnu imati još bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema. Program je obogaćen s još više stručnjaka koji će kroz svoja inspirativna predavanja pružiti uvid u najnovija transformacijska i tehnološka dostignuća današnjice. U expo dijelu pak, sudionici će imati priliku pogledati i isprobati inovacije koje će odrediti budućnost. Sva predavanja kao i expo dio bit će održani na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se putem direktnog uključivanja u program, summitu pridružiti predavači iz cijelog svijeta.

Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz cijelog svijeta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja sukus dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Inovativna tehnologija nužna za kvalitetnu budućnost

COVID 19 promijenio je zauvijek svakodnevne navike ljudi diljem svijeta te utjecao trajno na naše živote pri čemu se kao nužna potreba pokazalo upravo digitalno znanje u svim segmentima. Suočeni s novom stvarnošću, Digital Takeover 2020. donosi najnovije svjetske prakse digitalne transformacije i kroz jedinstveni doživljaj spaja brojne industrije potičući sinergiju zajedničkog cilja – digitalnog društva budućnosti.

Novo izdanje Digital Takeovera održat će se u skladu sa svim aktualnim mjerama zaštite koje preporučuju mjerodavna tijela. Uskoro kreće i prodaja karata, a donosimo i sve informacije o novostima u programu.

Pratite službenu stranicu digitaltakeover.hr.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivan networking apostrofirajući ga kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020.

Komentari 3
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu