Obavijesti

Tech

Komentari 0

Novi Fitbit satovi i u Hrvatskoj, a uskoro će postati i pametniji

Novi Fitbit satovi i u  Hrvatskoj, a uskoro će postati i pametniji
6

Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 novi su satovi Fitbita, koji je u Googleovu vlasništvu, a sada su stigli i kod nas. Krajem godine dobit će i podršku za Google karte i plaćanje kroz Google Pay

VIDEO

Fitbit i Tehno Mag predstavili su u Zagrebu tri najnovija Fitbitova fitness uređaja koja su stigla i na naše tržište - Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 uz besplatno Premium članstvo od šest mjeseci.

Sense 2, Fitbitov je najnapredniji uređaj za praćenje ikada, s tanjim i lakšim dizajnom te novim senzorom za praćenje razine stresa tijekom cijelog dana. Tu je novi dizajn i integracija elektroda, što je omogućilo tanje kućište. Profili spavanja pokazat će vam kakav ste spavač i radi se o novoj premium opciji, a tu je i cijeli niz novih profila vježbanja. Trebao bi izdržati do šest dana rada, a samo 12 minuta punjenja osigurat će vam dan rada. 

Versa 4 je nešto povoljnija od Sesne 2 modela, ima GPS, praćenje rada srca, napredno praćenje spavanja Narukvice su izmjenjive i kao i kod Sense 2 modela, birajte između više od 40 načina vježbanja koji su dostupni na vašem zapešću.

Sense 2 i Versa 4 kompatibilni su s iOS-om i Androidom i prepuni su značajki uključujući proširene tekstualne i aplikacijske obavijesti, lako vidljiva upozorenja, pametne odgovore (samo Android) i niz drugih funkcija.

Ono što će se mnogima svidjeti stiže i prema kraju godine. Radi se o pristupanju Google kartama i Google novčaniku te javljanju na pozive, izravno na svom zapešću.

Inspire 3 je sportska narukvica koja će pomoći da živite zdravije. Sadrži jednostavnu metodu praćenja ključnih metrika 24/7 kao što su aktivnost, broj otkucaja srca, spavanje, razina stresa... Tankog je i laganog dizajna s ekranom u boji osjetljivim na dodir i baterijom trajanja do 10 dana.

Na predstavljanju novih modela, čiji su domaćini bili Edin Mehmedović i Marijana Batinić kao moderatorica eventa, saznali smo i njihove favorite kada su u pitanju Fitbit powered by Google satovi.

- Snimajući novu, šestu sezonu emisije “Život na vagi” imao sam priliku nositi i upoznati Fitibt pametni sat Sense koji mi omogućuje praćenje svih bitnih metrika, ali ne samo meni već i svim kandidatima showa. Uz pomoć Fitbitove aplikacije imali smo uvid kako se kandidati točno osjećaju i na temelju metrika mogli smo planirati sljedeći dan i nove izazove. Jedva čekam isprobati novi Sense 2 jer trenutno ima najbolji alat za praćenje spavanja, a svi znamo koliko nam je bitan dobar san- rekao je trener Edin Mehmedović

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin