Obavijesti

Tech

Komentari 19

Nakrcali ga novitetima: Galaxy Note8 stiže na pepelu sedmice

Nakrcali ga novitetima: Galaxy Note8 stiže na pepelu sedmice
15

Note8 dolazi sa 6,3-inčnim ekranom koji zauzima skoro cijeli prednji dio telefona. Tu je i dvostruka stražnja kamera, a u Hrvatskoj ga možemo očekivati sredinom rujna

VIDEO

Samsung je u srijedu predstavio novi smartphone Galaxy Note 8. Novi Note 8 ima veliki 6,3-inčni AMOLED ekran rezolucije 2,960x1,440, koji zauzima gotovo cijeli prednji dio telefona, te je najveći od svih zaslona na dosadašnjim Noteovima. 

U odnosu na sedmicu ima manju bateriju, 3300 mAh u odnosu na 3500, a ovdje se nastavlja sigurnosna provjera baterije u osam koraka kako se ne bi ponovile nezgode sa samozapaljenjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nitko od nas neće zaboraviti što se dogodilo prošle godine. Znam da ja neću. Ali neću zaboraviti ni milijune lojalnih ljudi koji su ostali uz nas - rekao je Samsungov direktor D.J. Koh.

Note 8 također ima dvije stražnje kamere od 12 MP, što dosad nismo viđali na telefonima korejskog diva, a imaju i optičku stabilizaciju slike. Prednja kamera snimat će vaše selfije u rezoluciji od 8 megapiksela.

Tu je bežično punjenje, vodootporan je (IP68), te dolazi s poboljšanom S Pen olovkom. Ona donosi novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima. S Pen olovka na Galaxy Note8 uređaju odlikuje se unaprijeđenim vrhom, poboljšanom osjetljivosti na pritisak 3 i značajkama koje omogućuju korisnicima da se izraze na način. S Pen Translate značajka omogućuje brzi prijevod pojedinih riječi, ali i cijelih rečenica sa 71 jezika, kao i automatsko pretvaranje strane valute i mjernih jedinica.

Operativni sustav je Android 7.1.1, a dimenzije 5 x 74.8 x 8.6 mm, s masom od 195 grama. Galaxy Note 8 bit će u Hrvatskoj dostupan polovicom rujna, u crnoj i zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7699 kuna. Iz Samsunga navode i da će svi kupci koji telefon naruče unaprijed dobiti i Dex uređaj koji ovom radnom snagatoru širi mogućnosti jer ga možete praktično koristiti i kao stolno računalo na dodatnom ekranu.

6
| Foto: Samsung
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…