Tech

Komentari 0

Novi Huawei Band 6 iznimno je lagan, cijeli dan prati vaš kisik

Novi Huawei Band 6 iznimno je lagan, cijeli dan prati vaš kisik

Narukvica je teška samo 18 grama i prva je Huawei narukvica koja podržava cjelodnevno praćenje razine SpO2 i pruža čitav niz funkcionalnosti nadzora zdravlja, a s jednim punjenjem radi dva tjedna

Huawei je predstavio novu fitness narukvicu Band 6 koja dolazi s AMOLED ekranom od 1,47 inča (194 x 368 piksela) koji s poboljšanim omjerom zaslona i kućišta omogućuje prikaz više informacija, a ispod zaslona baterija je koja bi trebala dva tjedna pratiti vašu aktivnost, način spavanja i rad srca. 

Narukvica je teška samo 18 grama i prva je Huawei narukvica koja podržava cjelodnevno praćenje razine SpO2 i pruža čitav niz funkcionalnosti nadzora zdravlja. Sportašima će ponuditi i 96 načina vježbanja. 

Osim 14 dana rada na jednom punjenju, priloženi magnetski punjač za samo pet minuta punjenja će podržati dva dana korištenja. 

Zahvaljujući optimiziranim hardverskim modulima, temeljenima na TruSeen 4.0 tehnologiji i novom pametnom algoritmu za uštedu energije, Huawei Band 6 podržava cjelodnevni SpO2 nadzor. Uređaj prati zdravlje korisnika i generira alarm kada je razina kisika u krvi niska, pomažući im da brzo poduzmu mjere i proaktivno upravljaju svojim zdravljem. Band 6 također pruža kontinuirano i precizno praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu. Osim toga, podržano je i praćenje sna, stresa i menstrualnog ciklusa, a također će upozoriti korisnika ako je puls u mirovanju previsok ili prenizak.

Podržano je 11 profesionalnih načina vježbanja kao što su trčanje u zatvorenom i na otvorenom, vožnja biciklom i preskakanje užeta, te 85 prilagođenih načina, uključujući fitnes, igre s loptom i ples. U Huawei Band 6 ugrađen je TruSport algoritam profesionalnog vježbanja koji je kompanija razvila kako bi dubinski analizirala sposobnosti vježbanja korisnika na temelju višedimenzionalnih parametara kao što su podaci o varijabilnosti otkucaja srca i podaci o vježbanju, pružajući im znanstvene procjene i prijedloge vježbi.

Narukvicu nude u 3 različite boje - Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black.