Obavijesti

Tech

Komentari 31

Novi Hyundai i10 u svakom je detalju ispred europskih rivala

Novi Hyundai i10 u svakom je detalju ispred europskih rivala
3

Ne samo da je najveći u klasi, već nudi i najvišu razinu luksuza, a uz Go Brasil paket ga odlikuje vrlo bogata oprema pa tako npr. ima automatski klima-uređaj

VIDEO

Prije 10 godina Hyundai možda nije imao što ponuditi osim povoljne cijene i uzorne pouzdanosti, no danas radi automobile koji su uzor drugima! Maleni i10 je najbolji primjer za to - u svakom je detalju ravnopravan europskim rivalima. I ne samo to, već ih u mnogima nadmašuje.

Primjerice, interijer je izuzetno prostran i, uz najbogatiji paket, opremljen najluksuznije u klasi. Materijali su kvalitetni, a izrada još bolja. Krenete li u vožnju, oduševljenje ne prestaje. Upravljač je vrlo izravan, a ručica mjenjača precizna pa je i10 ne samo izuzetno okretan, nego ga je i užitak voziti. Jedino bismo voljeli da je ovjes čvršći i malo tiši.

Ugodno iznenađuje i 1.2 benzinac s 87 KS koji uvijek ima dovoljno snage za živahnu vožnju, a pritom prosječno troši tek oko 6 l/100 km.

Ima najveći prtljažnik u klasi

S obzirom na to da je dimenzijama najveći, ne čudi što je i10 i najprostraniji u mikro klasi. Prosječno visoki putnik udobno će se smjestiti i na stražnjoj klupi, a iza nje je prtljažni prostor koji nudi čak 252 litre.

Moderna unutrašnjost

Interijer malog Hyundaija vrlo je privlačan, što oku, što na dodir, a k tome je i uzorno funkcionalan. Poneki prekidači su doduše i preveliki, no sviđa nam se moderno dizajnirana i pregledna instrument-ploča, kao i kožom presvučeni, dobro odmjereni upravljač. Uz najbogatiji paket dolaze i dvobojna sjedala te komande na upravljaču.

Hyundai i10 1.2 Go Brasil!

Tvornički podaci:
masa: 1016 kg
dimenzije: 367x166x150cm
obujam: 1248 ccm
snaga: 64 kW/87 KS 
ubrzanje (0-100km/h): 12,3 s
najveća brzina: 171 km/h
potrošnja:  4,9 l/100 km

Cijena: 87.178 kn (testni model)   87.178 kn (bez doplata)
Konkurencija: Volkswagen Up!, Fiat Panda, Toyota Aygo, Renault Twingo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.
Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE