Obavijesti

Tech

Komentari 30

Novi rekord: Na Facebooku nas prati više od 900.000 ljudi

Novi rekord: Na Facebooku nas prati više od 900.000 ljudi
1

Za svoje aktivnosti na Facebooku i interakciju s čitateljima i fanovima 24sata je u posljednje dvije godine dobio i dvije nagrade od svjetskih novinarskih udruženja

VIDEO

Na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu 24sata je prisutan još od 2008. godine. Strelovit rast stranica je ostvarila 2010. godine, kada je postala i najvećom Facebook stranicom u Hrvatskoj. Iako je u međuvremenu tu poziciju prepustio Hrvatskoj turističkoj zajednici, 24sata je i dalje najveća stranica među medijima. Odnedavno ima više od 900.000 fanova te i dalje raste.

Naš page svakodnevno fanovima nudi najzanimljiviji sadržaj s portala te im daje priliku da prokomentiraju odabrane teme. Najbolje komentare svakodnevno objavljujemo i u tiskanom izdanju 24sata. Korisnici također mogu ostvariti kontakt s redakcijom, jer naši community manageri uvijek nastoje pronaći odgovor na postavljene upite.

Uspjeh svjetskih razmjera

Aktivnosti na našem Facebook pageu prepoznate su i u svjetskim okvirima. Tako je 24sata krajem 2012. osvojio drugu nagradu u kategoriji "Najbolje korištenje Facebooka od strane novina", koje je dodijelilo svjetsko udruženje novinskih izdavača WAN-IFRA. Početkom ove godine dobili smo drugu nagradu i za interakciju s čitateljima, gdje je naš Facebook page bio jedan od ključnih elemenata. Nagradu je dodijelila organizacija INMA.

Osim stranice 24sata, koja komunicira najbolje sadržaje s čitavog portala, na Facebooku možete pratiti i naše rubrike Fun, 24sataTV i Potrošač, kao i podstranicu 24sata Ljubimci. Uz to, pokrenuli smo i akciju Smanjimo plaće i privilegije saborskim zastupnicima, koja broji gotovo 170.000 fanova, dok najzanimljivije naslove iz naše ponude knjiga najlakše možete pronaći na stranici 24sata Shop. Svoje stranice imaju i magazini Cool te Express.

Početkom godine svoje su stranice dobili i svi novinari zaposleni u našoj redakciji. Njih možete pratiti na posebnoj listi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan
HRVATSKA PREMIJERA

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan

Novi Volkswagen Passat i Volkswagen Tiguan stigli su na hrvatsko tržište, a mi smo ih već imali priliku voziti
Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare
GDJE NAJVIŠE GRIJEŠIMO

Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare

Plus+ Kibernetički kriminal i u Hrvatskoj je lani bilježio velik skok, očekuje se da će globalni trošak eksplodirati. Stručnjak za informacijsku sigurnost otkriva gdje najviše griješimo, ali i što poduzeti da se zaštitimo