Obavijesti

Tech

Komentari 1

Novi Twingo: Simpatičnije lice, bolji motor, kvalitetniji interijer

Novi Twingo: Simpatičnije lice, bolji motor, kvalitetniji interijer
10

Twingo donosi više osobnosti i karaktera u izgledu, bolji interijer i štedljivije motore koji manje zagađuju. U prodaju u nas stiže sredinom siječnja. po istim cijenama kao i do sada

VIDEO

Prvi Twingo nikada nećemo prežaliti, no srećom redizajn druge generacije donosi puno više karaktera od prethodnika. Oštre linije sada su ublažene, a potpuno novi prednji kraj Twinga najavljuje izgled budućih Renaultovih modela, izjavio je novi šef dizajna Laurens Van Den Acker. Kako se nasljednik originala još prije četiri godine u potpunosti odrekao ideje o simpatičnom jajetu na cesti koje se pretvara u bračni krevet, pozdravljamo novi, optimistični izgled koji bi se trebao više svidjeti i ženama i muškarcima. S velikim prednjim maglenkama te s novom ljubičastom bojom, Twingo zaista djeluje puno razigranije i veselije od prethodnika.

S druge strane ta ista svjetla na Twingu Gordini koji nosi bijele crte duž karoserije, evociraju sjećanja na reli automobile iz šezdesetih. Gordini i za volanom (s prošivom u sredini) iza kojeg je ugrađen simpatični okretomjer s bijelom podlogom odiše sportskim duhom. Aluminijska ručica mjenjača ne samo da izgleda sjajno, već je sportski brza i precizna, a 1.2-litrenom turbo motoru ne nedostaje snage bez obzira na režim rada. Vrlo elastičan je i dizelski motor od 85 KS, koji prosječno troši tek 3,4 l/100 km. S njime ovaj gradski automobil može prijeći više od 1000 km s jednim spremnikom goriva.

Novi Twingo kotrlja se na novim kotačima (24 različita modela), koji osim modernog izgleda donose i bolju aerodinamiku, a na inzistiranje kupaca u ponudu se vraća krovni otvor od mekane tkanine, poznat s prvog Twinga. To su samo neke od brojnih opcija kojima će kupci moći personalizirati svoj novi Twingo kada stigne sredinom siječnja.

Modernija i bolje izrađena unutrašnjost s više opreme

U Twingu se i dalje sjedi povišeno, a instrumenti su i dalje u sredini. No u bogatijim paketima opreme, ovaj mali gradski automobil odiše luksuzom kao nikada do sada. Okviri ventilacije mogu biti u drugoj boji, tkanina sjedala je luksuznija, a izrada kvalitetnija. Tu je čak i ležište za iPhone koje mobilni uređaj pretvara u audio uređaj, putni kompjuter i navigacijski sustav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta