Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Novi Vip TV digitalni prijamnik za još bolje korisničko iskustvo

S novim digitalnim prijamnikom i više od stotinu programa u Osnovnom i Proširenom paketu, korisnicima je na raspolaganju ukupno više od 200 programa

Vipnet
Foto: Vipnet
4 komentara

Novi digitalni TV prijamnik koji je razvijen posebno za Vipnet omogućit će znatno bržu navigaciju kroz programski sadržaj i jednostavniju interakciju s Vip TV sučeljem, kao i ubrzanu navigaciju kroz interaktivne usluge i Videoteku te korisnicima donosi bolju upravljivost i poboljšanje korisničkog iskustva, rekli su iz Vipa na predstavljanju novog uređaja.

Vip TV usluga dostupna je na svim platformama, odnosno na kabelskoj, optičkoj, bakrenoj i satelitskoj infrastrukturi, neovisno o tome gdje se kućanstvo nalazi u Hrvatskoj. S novim digitalnim prijamnikom i više od stotinu programa u Osnovnom i Proširenom paketu, korisnicima je na raspolaganju ukupno više od 200 programa koji su ujedno raspoređeni i po tematskim paketima (sportski, dječji, glazbeni, informativni, balkanski, paket za odrasle, HD paketi, HBO i ostali premium paketi). 

Uz TV programe u paketima su i domaći radio programi, kao i 45 STINGRAY radio programa koji su žanrovski podijeljeni, emitiraju žanrovsku glazbu neprekidno 24 sata i niti u jednom trenutku se program ne prekida reklamama. Tijekom glazbene reprodukcije prikazuju se slike usklađene sa sadržajem svakog pojedinog programa, dok su na ekranu ispisane i informacije o trenutnoj i sljedećoj pjesmi, kao i informacije o albumima u kojima se nalaze. Od 1. prosinca 2015. do 4. siječnja 2016. korisnicima je dostupan i Stingray Christmas Channel s pjesmama posvećenim isključivo Božiću.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message