Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Novo priznanje: Verificirana je Facebook stranica 24sata.hr

Time se naša Facebook stranica našla u društvu velikih medijskih kuća, poput BBC-a, CNN-a i The New York Timesa, koji također imaju potvrdu autentičnosti

24sata
Foto: 24sata
13 komentara

Najveća medijska Facebook stranica u Hrvatskoj, ona portala 24sata.hr, od srijede ima novu oznaku. Kvačica na plavom polju pored imena predstavlja službenu potvrdu od strane Facebooka da je riječ o autentičnoj stranici. To će korisnicima koji pretražuju Facebook omogućiti da je lakše pronađu te će odmah znati i da je riječ o službenom pageu.

Naša je stranica prva među vodećim hrvatskim medijima koja je verificirana od strane najveće društvene mreže. Time smo se našli u društvu najvećih svjetskih medijskih kuća, poput BBC-a, CNN-a, The New York Timesa... koji također imaju ovu oznaku. Ovo je još jedna potvrda kvalitetnog rada na Facebook platformi, za što smo već ranije dobili priznanja od udruga WAN-IFRA i INMA

Aktualni i zanimljive članci, video isječci i foto objave dio su sadržaja koji svakodnevno možete pronaći na našoj Facebook stranici. Njezinu kvalitetu već je prepoznalo više od milijun fanova, a brojka i dalje raste.

Nedavno smo pokrenuli i novi page 24sata Sport, koji je namijenjen fanovima koji prvi žele doznati rezultate utakmica i live pratiti sportske događaje. Stoga, ako već niste, lajkajte naše Facebook stranice i pratite sve novosti putem ove društvene mreže!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message