Obavijesti

Tech

Komentari 32

Novu 24sata Android aplikaciju skinuli ste više od 20.000 puta

Novu 24sata Android aplikaciju skinuli ste više od 20.000 puta
3

Više od 20.000 korisnika skinulo je u prvih nekoliko dana novu Android aplikaciju 24sata te se nalazi na vrhu nekoliko lista. Donosi novi dizajn i niz funkcionalnosti

VIDEO

Nova i redizajnirana 24sata Android aplikacija već je desetak dana dostupna u PlayStoreu, a čim se pojavila skočila je na vrh liste popularnosti među najpopularnijim novim aplikacijama. Najpopularnija je i među vijestima, a pri vrhu je i među svim besplatnim aplikacijama.

Novu aplikaciju skinite ovdje

Više od 20.000 ljudi skinulo je novi 24sata za Android u tih nekoliko dana, a nekoliko stotina korisnika aplikaciju je ocijenilo odličnom ocjenom 4,5. Zahvaljujući vašim ocjenama i komentarima na PlayStoreu, aplikaciju ćemo dodatno poboljšavati. 

"Sada se može dati i čista petica sve pohvale"

"Konačno! Vidim da su kritike pomogle. Bravo !! Sada ste najbolji android portal."

"E to je to! Svaka časta na inovativnosti... kao da čitam i listam prave novine..."

Nova Android aplikacija 24sata naprednija je od prethodne i sadrži:

  • vijesti iz čak šest rubrika - News, Show, Sport, Lifestyle, Tech te Fun
  • članke naših kolumnista
  • horoskop
  • dnevne karikature Nika Titanika. 

Osim po navedenim rubrikama, vijesti od sada možete pregledavati i po podrubrikama, a naše aktivne korisnike će posebno razveseliti mogućnost registracije ili prijave na portal sa svojim postojećim korisničkim podacima – time se omogućava komentiranje članaka te ocjenjivanje komentara drugih korisnika. Ovim se novitetima aplikacija približila svim benefitima koje pruža i surfanje po online verziji portala 24sata.hr, a kako bi korisničko iskustvo bilo još bolje, uveden je i 'flip efekt', odnosno pregled portala efektom listanja stranica kao da listate novine. Među brojnim funkcionalnostima, ističemo još i slanje push notifikacija prilikom objava breaking news informacija kako biste ih mogli pratiti dok su još vruće!

Aplikacija je prepoznatljiva i po novom, atraktivnom dizajnu te još jednostavnijem korištenju, a uz sve navedene novosti, zadržala je i neke mogućnosti prethodne verzije poput pregledavanja galerija slika sa svih članaka u odličnoj kvaliteti te podjele vijesti na društvenim mrežama. 

Sadržaj možete i sami kreirati

Aplikacija je u potpunosti prilagođena našim čitateljima pa oni osim pregledavanja i komentiranja članaka mogu sudjelovati i u kreiranju sadržaja! Putem opcije 'Ja reporter' možete brzo i jednostavno u našu redakciju poslati vijest, fotografiju ili video-clip te tako informirati javnost o događajima na koje ste naišli, a uz to osvojiti i novčanu nagradu.

Besplatno preuzmite aplikaciju

Posjetite PlayStore te besplatno i brzo preuzmite aplikaciju 24sata koja vam omogućava pristup najnovijim i najzanimljivijim vijestima bez obzira gdje se nalazili i u koje vrijeme tražite informacije. Aplikaciju podržavaju tableti i mobilni uređaji s operativnim sustavom Android 2.3 ili više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan
HRVATSKA PREMIJERA

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan

Novi Volkswagen Passat i Volkswagen Tiguan stigli su na hrvatsko tržište, a mi smo ih već imali priliku voziti
Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare
GDJE NAJVIŠE GRIJEŠIMO

Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare

Plus+ Kibernetički kriminal i u Hrvatskoj je lani bilježio velik skok, očekuje se da će globalni trošak eksplodirati. Stručnjak za informacijsku sigurnost otkriva gdje najviše griješimo, ali i što poduzeti da se zaštitimo