Tech

Komentari 46

Od iščekivanog hita do fijaska: 'Ako treba, vraćat ćemo novac za Cyberpunk iz vlastitog džepa'

Od iščekivanog hita do fijaska: 'Ako treba, vraćat ćemo novac za Cyberpunk iz vlastitog džepa'

Bugovi, greške i na momente neigriva na starijim konzolama igra je navukla ogroman bijes fanova koji su imali sasvim druga očekivanja zbog čega mnogi traže novac nazad i ne žele čekati da se greške isprave

Cyberpunk 2077 trebao je biti fantastični megahit na kraju godine, no igra koju su fanovi čekali godinama i koja je rušila rekorde pretprodaje postaje pravi fijasko 

Bugovi, greške i na momente neigriva na starijim konzolama igra je navukla ogroman bijes fanova koji su imali sasvim druga očekivanja. Kreatori Cyberpunka, CD Projekt RED, već su izbacili nekoliko zakrpi, najavili cijeli niz poboljšanja i optimizacija za stare konzole, no mnogi su zahtijevali novac nazad. 

Prije četiri dana su fanovima u isprici poručili da mogu poslati mail s dokazom o kupnji, ako ne žele kreatorima dati šansu i pričekati da isprave sve bugove, te da će dobiti povrat novca.

Jučer je i Sony povukao igru s PlayStation trgovine, a i Microsoft je omogućio igračima da zatraže povrat. 

Danas su iz CD Projekta objavili novi status u kojem poručuju da je njihov cilj da svaki vlasnik igre s dokazima o kupnji dobije svoj novac nazad. Ako treba, dat će novac i iz svog džepa.

Inače, oni koji nisu dobili povrat novca za igru u svojim trgovinama, mogu to preko njihove stranice učiniti do 21. prosinca.