Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
57 komentara

'Od kurikularne reforme i Škole za život želimo puno više'

Jubilarna 5. konferencija ‘Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska’ održat će se u petak, 15. studenog, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Konferencija 24sata i partneri dovode vrhunske predavače i paneliste

Foto: Josip Regović/Pixsell
57 komentara

OŠ “Milan Lang” u Bregani lani je uvela jednu od najznačajnijih obrazovnih promjena koja će pomoći razvoju, unapređenju i kvaliteti obrazovnog sustava. Kao jedna od 74 osnovne i srednje škole u cijeloj Hrvatskoj uključili su se u eksperimentalni program “Škola za život”. Uz to, škola je preuzela ulogu kulturnog centra u Bregani te se sva događanja u mjestu zadnjih godina događaju u školi, a svi zaposleni su vrlo aktivno uključeni u društvena događanja tamošnje zajednice.

Ravnatelj Igor Matijašić i sam je nekoć bio učenik te škole. U prosvjeti radi punih 18 godina, a zadnjih šest je ravnatelj.

Foto: Josip Regović/Pixsell Matijašić će 15. studenog na konferenciji “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” u organizaciji 24sata sudjelovati na prvoj od tri panel rasprave naziva “Reforma 2019.: Što smo htjeli, a što dobili?”. U razgovoru s kolegama iz struke, publici će pokušati približiti sve prednosti, ali i izazove u provođenju reforme u njegovoj matičnoj školi.

Foto: 24sata.hr Konferencija “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” jedina je obrazovna konferencija koja već godinama otvara najvažnija pitanja hrvatskog obrazovnog sustava i jedina sustavna kampanja za bolje obrazovanje. Ove godine održat će se u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma tijekom trajanja Interlibera, vodećeg međunarodnog sajma knjiga. Brend 24sata već se pet godina, odnosno čak 1839 dana bori za bolje obrazovanje u Hrvatskoj.

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Možda vas zanima i ovo:
Message