Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Od Norveške do Afrike: Na ove mape vodit će nas Battlefield 5

EA i DICE objavili su novi video u kojem možemo proći sve mape na kojima ćemo ratovati u Battlefieldu 5 koji izlazi 20. studenog. Igra nudi osam mapa i neke od najvećih konstrukcija u svim BF igrama dosad

Foto: EA/Dice
16 komentara

Kako se približava datum izlaska Battlefielda 5 koji nas vraća u Drugi svjetski rat, EA i DICE objavili su novi trailer u kojem otkrivaju mape na kojima ćemo ratovati krajem mjeseca. 

Neke smo već mogli upoznati u otvorenoj beti, a video nam otkriva osam lokacija koje će nas voditi od sjevera Afrike do ledenih skandinavskih krajeva. Afrička Hamada tako će biti najveća mapa na lansiranju igre i odličan poligon za tenkovske bitke. U Africi se nalazi i mapa Aerodrome, odnosno razrušena zračna luka. 

NAPALI IH NEUKI FANOVI Battlefield 5 donosi vojnikinje i vraća se u Drugi svjetski rat

Twisted Steel mapa donosi ogroman most u Francuskoj, koji je i najveća konstrukcija u Battlefield igrama. Borbe će se moći odvijati na mostu, ali i u poljima ispod njega. Arras je mapa na sjeveru Francuske, a Rotterdam i Devastation su mape koje nas vode u Nizozemsku. 

JOŠ TESTIRAJU Battlefield i Call of Duty ove godine čekaju velike promjene

U konačnici, Narvik i Fjell 652 su mape koje nas vode u Norvešku. Prvu smo već mogli vidjeti ranije, a Fjell 652 donosi borbu na planinskom području s promjenama vremena i slabom vidljivosti. Trailer nam donosi i prikaz Panzerstorma, mape koja će nas odvesti u Belgiju, ali stiže tek naknadno.

Više o svakoj mapi možete otkriti na službenom blogu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message