Obavijesti

Tech

Komentari 0

Organizatori Tvitomanije su u Zagrebu najavili konferenciju

Organizatori Tvitomanije su u Zagrebu najavili konferenciju
3

Ove je godine Tvitomaniju ugostila susjedna Slovenija. Zaljubljenici u internet i društvene mreže od 12. do 15. lipnja "okupirat" će St. Bernardin resort u Portorožu

VIDEO

Najbolji način da se predstavi konferecija o društvenim mrežama je definitivno tweetup. S tim razlogom u srijedu navečer organizator Zoran Torbica posjetio je Zagreb te okupljenima u Khala baru "jedan na jedan" objasnio zašto ovaj događaj nikako ne smiju propustiti.

- Imat ćemo tri bine s predavanjima, panelima i predstavljanjima case-studyja. Svoj će doprinos dati i fotograf Mario Poje, koji će održati svojevrsnu Fotomaniju - najavio je Torbica, koji iza sebe već ima organizaciju Tvitomanije u Beogradu i Novom Vinodolskom, kao i dvije Blogomanije. Nadolazeća konferencija bit će u slovenskom Portorožu od 12. do 15. lipnja, bit će posvećena multimedijalnom sadržaju i isticat će se od prijašnjih po nekoliko detalja.

- Hedonizam i uživanje u hrani i piću kroz prizmu interneta održat će se u sklopu Food Talka. Isto tako, ove ćemo godine podijeliti Webfest nagrade u čak 12 kategorija, pa pozivam agencije, medijske kuće i sve zainteresirane tvrtke da se prijave i pokažu zašto su najbolji - naglasio je Torbica. 

Kao i dosad, kotizacije su besplatne za sve koji odluče tijekom konferencije odsjesti u resortu. Cijene noćenja kreću se od 25 eura, što Tvitomaniju svrstava u jedan od najjeftinijih evenata iz ove kategorije. Za one koji neće boraviti u St. Bernardinu, cijena kotizacije u pretprodaji je 60 eura, a na raspolaganju su i Business kotizacije od 200 eura, koje donose dodatne pogodnosti. Bit će organiziran i povoljan prijevoz iz većih gradova regije do Portoroža.

Više detalja o samoj konferenciji možete doznati na stranici Tvitomanije ili na blogu Zorana Torbice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.