Obavijesti

Tech

Komentari 3

Ostanite doma, serviseri sada po vaše uređaje dolaze k vama

Ostanite doma, serviseri sada po vaše uređaje dolaze k vama
1

Kriza oko korona virusa prisilila je mnoge na promjene, pa tako i servise koji su uveli mogućnost da vam s ulaza preuzmu uređaje na popravak i isto tako ih vrate

VIDEO

Samsung je objavio u srijedu kako uvode Siguran servis, kako bi korisnicima osigurali servisiranje proizvoda i kad moraju ostati kod kuće.

Daljinski servis tako omogućuje popravak uređaja bez da izlazite iz kuće s telefonom ili televizorom. Nakon kontaktiranja korisničke podrške, agent može preko aplikacije Smart Tutor, uz vašu suglasnost, daljinski pristupiti uređaju kako bi ga pregledao, a vi sve korake možete pratiti na ekranu. Tako će pomoć moći ukazati kod optimizacije računa, raznih podešavanja, ažuriranja softvera ili aplikacija. 

U slučaju kvara televizora ili pametnog telefona, usluga Od vrata do vrata omogućuje da djelatnici nakon poziva dođu na adresu i preuzmu uređaj koji treba popraviti. Ako ga želite sami predati u servis, možete i to napraviti bez kontakta sa serviserima, a nakon obrade uređaj će vratiti na vašu adresu. Naravno, svi uređaji će prije i nakon servisiranja biti dezinficirani.

Sličnu uslugu uveo je i Huawei proteklih dana. Korisnicima kojima je potreban servis unutar jamstvenog roka osigurali su preuzimanje i dostavu nakon popravka. 

Uređaje će preuzeti kurir i dostaviti ih u servisni centar, a nakon popravka će ih se očistiti i dezinficirati u skladu s propisanim mjerama, kako bi se osiguralo da je svaki uređaj čist i steriliziran te siguran za korištenje. Usluga Od Vrata do vrata će biti potpuno besplatna za sve uređaje s pokrivenom garancijom.

Huaweijevi korisnici uslugu mogu zatražiti pozivom na broj telefona: 0800 6322. Usluga je već dostupna i pokriva sve Huaweijeve uređaje: pametne telefone, prijenosna računala, tablete, pametne satove, routere i modeme, a agent korisničke podrške će provjerom serijskog i IMEI broja ustanoviti ima li uređaj aktivnu garanciju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu