Obavijesti

Tech

Komentari 13

Ovako se da letjeti: Cijeli krov ovog Airbusa je 'prozor' u nebo

Ovako se da letjeti: Cijeli krov ovog Airbusa je 'prozor' u nebo
2

Svjetske zvijezde i bogataši imaju novu igračku iz Airbusa koja je dizajnirana za vrhunsku uživanciju u visinama. Krov ovog aviona je golemi ekran koji prikazuje nebo iznad vas.

VIDEO

Kako bi bogataši mogli uživati u još većem luksuzu, Airbus je na interijeru novog aviona ACJ319neo radio s talijanskim proizvođačem supersportskih automobila Paganijem. Jer ako netko zna što je luksuz - to su oni. 

Interijeru su dali naziv Infinito, ali kod njega nije glavni adut koža na sjedalima već golemi panoramski krov. No, umjesto prozora, u krov je ugrađen golemi ekran koji se proteže dužinom aviona i na njemu se može prikazivati nebo iznad zrakoplova - ili bilo koja druga slika. U svakom slučaju dojam prostranosti u ovom zrakoplovu je postignut. 

Što se tiče ostatka interijera ovog aviona, na njemu su radili Paganijevi stručnjaci. Koristili su drvo, kožu i karbonska vlakna koja se inače ugrađuju u njhove automobile, poput Huayre, kako bi prenijeli taj osjećaj supersportskih i super skupih automobila. 

Bogati poslovnjaci i svjetske zvijezde u ovom će avionu nekoliko cjelina, poput kina, blagovanice i sobe za odmor. Svaki je prostor odvojen prozirnim pregradama koje se klikom gumba mogu zamutiti za više privatnosti. Avion se temelji na A319 neo i može prevesti do osmero putnika. 

Sam A319neo košta 99,5 milijuna dolara i to bez cijene ovog luksuznog interijera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta