Obavijesti

Tech

Komentari 10

Ovo su razlozi zbog kojih smo prešli na Vip fiskalnu blagajnu

Ovo su razlozi zbog kojih smo prešli na Vip fiskalnu blagajnu
2

Različiti korisnici traže različite stvari pa je tako tvrtka iz Matulja trebala kvalitetnu bazu podataka kupaca i odličan signal, dok je vlasniku frizerskog salona bila važna učinkovitost i jednostavnost

VIDEO

Fiskalizaciju smo uveli početkom 2013. kako bi imali bolji nadzor nad poslovanjem u državi, a koliko smo se naviknuli na fiskalne račune govori i činjenica da o njima gotovo i ne razmišljamo, dok poduzetnici tvrde da im je fiskalizacija olakšala poslovanje. Razmišljate li o pokretanju nove tvrtke, fiskalizacija će vam biti dio svakodnevice, a u odabiru prave blagajne uvijek je dobro proučiti i iskustva onih koji ove usluge već koriste. Razlozi zbog kojih su odabrali određenu uslugu su različiti, no svatko bi mogao otkriti nešto što će vas uvjeriti u prednosti Vip blagajne.

'Kvalitetan signal i baza podataka kupaca bili su važni'

Ivan Mikulić ispričao nam je kako će uskoro biti gotovo dvije godine da koriste Vip fiskalnu blagajnu. Kaže kako se njegova tvrtka iz Matulja bavi prijevozom i pokretnom maloprodajom te da imaju 12 blagajni, a glavni razlog prelaska na Vip blagajnu su bila loša iskustva s bazom podataka kupaca i proizvoda.

- Sada možemo voditi puno kvalitetniju bazu podataka i sve ono što bi blagajna trebala raditi, radi nam i sada - ispričao je Mikulić. Kao jednu od glavnih prednosti u korištenju blagajne navodi kvalitetu signala, a dodao je i kako su neko vrijeme koristili i Vip auto nadzor uslugu za praćenje vozila.

'Koristio sam je na prethodnom poslu i ostao vjeran'

Marko Jurinec/Pixsell

Tihomir Šolčić u Zagrebu je početkom ožujka otvorio fitness centar Ema Fitness i tada su počeli koristiti Vipovu blagajnu. Kako nam je ispričao i na prethodnom poslu je koristio usluge Vip fiskalne blagajne i to je bio glavni razlog zbog čega se opet odlučio za ovu uslugu.

- Sve je prilično jednostavno za korištenje i zbog toga sam odlučio ostati kod Vipa - ispričao je Tihomir koji je dodao da niti u jednom trenu nije trebao koristiti pomoć pozivnog centra koji je dostupan 0-24. Dodaje kako blagajnu koristi na računalu te da je zadovoljan cijelom uslugom.

'Privukli su me jednostavnost i učinkovitost blagajne'

Mario Kekez iz Zagreba prije nekoliko mjeseci je krenuo u poduzetničke vode i otvorio frizerski salon Sve za izgled. Kako je i on morao osigurati fiskaliziranje svojih računa istražio je razne ponude i Vip fiskalna blagajna bila mu je najprihvatljivija po cijeni i jednostavnosti cijele usluge.

- Nije bilo previše filozofiranja već je sve dosta ažurno, brzo i učinkovito - ispričao je Mario i istaknuo kako je Vip blagajna jednostavna i prihvatljiva za obične korisnike koji traže nešto što će moći sami shvatiti i brzo početi s time raditi. Dodaje kako mu je cijena također bila jedan od aduta koji su ga privukli, a istaknuo je i backup podataka kao korisnu opciju.

- Nisam imao nikakvih problema čak ni pri prvom korištenju, sve je bilo toliko jednostavno da nije trebalo dodatne pomoći. Sve što sam trebao našao sam unutra, a tu je već i bilo korisnih primjera - rekao je Mario koji trenutno koristi jednu blagajnu na računalu.

Želite znati više o Vip fiskalnoj blagajni? Javite nam se!

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle