Obavijesti

Tech

Komentari 0

Povratak najveće regionalne blockchain konferencije

Povratak najveće regionalne blockchain konferencije

Nakon dvije godine pauze, s velikim nestrpljenjem dočekali smo povratak BlockSplita, najveće regionalne konferencije za industriju blockchaina i kriptovaluta

Ovih dana sve su oči uprte u Grad podno Marjana. Nakon dvije godine pauze, s velikim nestrpljenjem dočekali smo povratak BlockSplita, najveće regionalne konferencije za industriju blockchaina i kriptovaluta. U još kvalitetnijem izdanju pod imenom BlockSplit 3, konferencija će okupiti veliki broj stručnjaka, a posjetitelji će imati priliku slušati predavanja o NFT-u, DeFi-u i DAO-u.

Konferencija započinje radionicama u ponedjeljak 23. svibnja, dok su sljedeća dva dana, 24. i 25. svibnja predviđeni za predavanja. Zbog velikog broja posjetitelja organizatori su se odlučili na čak tri pozornice - dvije u Hrvatskom domu, a jednu u Gradskom kazalištu lutaka.

Među predavačima je i Bruno Škvorc, blockchain autor i osnivač RMRK-a, najnaprednije NFT platforme:

“Moja predavanja i sudjelovanje na BlockSplitu će biti fokusirani na podizanje razini svijesti o potpuno novoj eri u razvoju NFT-ova. Riječ je o RMRK jedinstvenom 2.0 protokolu koji svojim korisnicima omogućuje izradu i prodaju unaprijeđenih i prilagodljivih NFT tokena. Riječ je o do sada nezamislivim mogućnostima poput virtualnog vlasništva nad imovinom, prodajom digitalne nekretnine, novom obliku kontrole vlasništva glazbenih proizvoda kod samih autora i izvođača koji bi uz informiranje i upornosti mogli promijeniti paradigmu globalne glazbene industrije. Doprinos RMRK-a na ovoj konferenciji vidim kroz edukaciju sudionika o trenutno najnaprednijem NFT-u na globalnom tržištu, prilici da porazgovaramo, odgovorim na pitanja i otklonim nedoumice. Vjerujem kako će predavanja biti korisna sudionicima za kvalitetnije razumijevanje najtraženijih tehnologija u izgradnji nove generacije NFT-ova.”

No, kao i svaka uspješna konferencija i ova je za svoje posjetitelje pripremila zabavni sadržaj, ali i priliku da svi sudionici razmjene svoja neprocjenjiva iskustva.

Iza konferencije stoji veliki trud i napor organizatora kako bi BlockSplit 3 bio na razini svjetskog događaja te pružio priliku za ulazak u blockchain svijet novim talentiranim programerima i poduzetnicima.

Vidimo se na BlockSplitu!

Vise o RMRK saznajte na : https://www.rmrk.app/