Tech

Komentari 10

Procurili detalji: ZTE na CES-u otkriva Blade s dvije kamere

Procurili detalji: ZTE na CES-u otkriva Blade s dvije kamere

Blade V8 je ZTE-ov telefon s osamjezgrenim procesorom i 3 GB RAM-a te dvije kamere. Senzoru od 13 megapiksela pomagat će i onaj od 2 s informacijama o dubini i za snimanje 3D fotografija

Kako se približava početak CES-a sve je više informacija dostupno o uređajima koje ćemo vidjeti u Las Vegasu sljedeći tjedan. Kineski ZTE na sajmu će tako prikazati Blade V8, svoj najnoviji telefon s dvostrukom kamerom, a kompanija ga je sama slučajno otkrila u priopćenju koje je obavljeno, a potom i ubrzo povučeno. 

Radi se o telefonu s Full HD ekranom od 5,2 inča zaštićenim 2,5D staklom i Snapdragon 435 procesorom uz koji dolazi 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Na stražnjoj strani nalazit će se kamera od 13 megapikela kojoj će za informacije o dubini pomagati senzor od 2 megapiksela. Blade će imati mogućnost i snimanja 3D fotografija. Telefon stiže s Androidom 7 i ZTE-ovim MiFavor 4.0 sučeljem. 

U home tipki na prednjem dijelu bit će senzor otiska prsta koji reagira u 0,3 sekunde. Ne navodi se koliko je snažna baterija i rezolucija prednje kamere, ali je poznato da je debljina uređaja 7,7 milimetara. 

Uz priopćenje, ruski Hi-Tech.mail objavio je prve fotografije uređaja koje detaljnije prikazuju sam uređaj.