Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Programiranje za žene u ZIP-u kreće dalje, bez novih prijava

Iz ZIP-a navode da trenutno ne mogu otvoriti link za nove prijave budući da je lista prijavljenih iz prvog kruga premašila brojku 400

Foto: ZIP - Zagreb Entrepreneurship Incubator
1 komentara

Kao što je i najavljeno u ožujku kada su startale prve radionice programiranja za žene u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, te kako je prva grupa polaznica uspješno završila edukaciju, 20. svibnja kreće druga grupa od 15 polaznica.

Prva grupa polaznica je edukaciju ocijenila peticom (4.8), a to najbolje opisuje i komentar jedne od polaznica:
"Drago mi je da sam sudjelovala u tečaju, upoznala se sa novim temama i ljudima. Mislim da će mi znanje iz programiranja koje sam stekla na radionicama pomoći u daljnjem učenju/radu vezanim za navedeno područje."

Foto: ZIP - Zagreb Entrepreneurship Incubator

Iako je raznih predavanja i radionica vezanih uz programiranje već bilo održano u ZIP-u, ovakav format je isproban po prvi put, tako da su i u ZIP-u naučili štošta i tvrde da će sljedeća grupa polaznica imati još bolje radionice. Set od 7 radionica počinje 20.05. i trajat će do 10. lipnja s tempom održavanja dva puta tjedno. 

Iz ZIP-a navode da trenutno ne mogu otvoriti link za nove prijave budući da je lista prijavljenih iz prvog kruga premašila brojku 400. 

Budući da je interes za učenje programiranja ogroman, u ZIP-u se nadaju da će moći održati još radionica, dok je financiranje dosad omogućeno u sklopu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2015.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message