Tech

Komentari 4

Prvi Apple Premium Partner dućan u regiji stiže u Zagreb, a tu će nuditi i edukacije za Mac

Prvi Apple Premium Partner dućan u regiji stiže u Zagreb, a tu će nuditi i edukacije za Mac

Istyle novi Apple Premium Partner dućan otvara u Zagrebu u subotu, a Appleovi korisnici ovdje će dobiti gotovo sve kao u velikim Appleovim trgovinama diljem svijeta

Iako u Hrvatskoj nemamo Appleovu trgovinu, korisnici Applea od vikenda će dobiti sljedeću najbližu stvar, a to je prva Apple Premium Partner trgovina u regiji, koja se otvara u zagrebačkom Arena Centru. 

Iza nje stoji iStyle, a nudi dizajn sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama, od dizajna, pa do većeg broja osoblja koje bi trebalo ponuditi i slično iskustvo s razinom stručnosti kao i kod Appleovih trgovaca.

- Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća - rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za Rumunjsku, Bugarsku, i zemlje Adria regije.

Jedna od stvari koje donose ovakve 'Premium Partner' lokacije je i minimalni broj zatvorenih vitrina, odnosno korisnici mogu isprobati praktično cijeli Appleov asortiman, uz stalne usluge poput zamjene ekrana ili baterija istog dana.

Trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

Ovdje će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivati će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

- Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca - rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.