Obavijesti

Tech

Komentari 2

Red Dead Redemption 2 napokon podvrđen za PC

Red Dead Redemption 2 napokon podvrđen za PC
1

Čekanje se isplatilo: prošlogodišnji megahit portan je na računala, a izlazi već za mjesec dana. Novi port igre dolazi s brojnim tehničkim poboljšanjima, besplatnim online multiplayjerom...

VIDEO

Nakon više od godine dana čekanja i brojnih glasina, Read Dead Redemption 2 napokon je potvrđen za PC, a hvaljena igra stiže na Windows računala već sljedeći mjesec.

Novi port igre dolazi s brojnim tehničkim poboljšanjima, besplatnim online multiplayjerom i novim single-player misija, potvrdio je studio Rockstar Games.

Pogledajte posljednji RDR2 trailer:

Pokretanje videa...

02:08

RDR2 stići će na računala 5. studenog, a prednarudžbe se otvaraju već u srijedu, i to ekskluzivno putem Rockstar Games Launchera. Dva tjedna kasnije, igru ćete moći naručiti i putem Epic Storea, Humble Storea i fizičkih dućana u Hrvatskoj i regiji, s time da slavni studio nagrađuje izravne kupce s izborom još dvije besplatne igre iz svojeg modernog portfelja, uključujući tri GTA naslova te kompletna izdanja hitova kao što su Max Payne 3, L.A. Noire i Bully.

Valve je i ovom prilikom "izvisio", tako da će Steam dobiti RDR2 tek u prosincu, iako nije sigurno je li Epic platio za ovaj odgođeni izlazak na glavnom mu konkurentu.

Pogledajte ostale najveće ovotjedne vijesti iz svijeta gaminga:

Prva Red Dead Redemption igra za računala također će biti launch naslov Google Stadije, tobože revolucionarne platforme čiji je globalni debi zakazan za sljedeći mjesec.

Rockstar još uvijek nije otkrio konkretne detalje o novom single-player sadržaju, odnosno misijama koje će biti dostupne na PC-u. Jednako tako nije sigurno hoće li ti dodaci s vremenom doći i na konzole u obliku novog ažuriranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle