Tech

Komentari 2

Red Dead Redemption 2 napokon podvrđen za PC

Red Dead Redemption 2 napokon podvrđen za PC

Čekanje se isplatilo: prošlogodišnji megahit portan je na računala, a izlazi već za mjesec dana. Novi port igre dolazi s brojnim tehničkim poboljšanjima, besplatnim online multiplayjerom...

Nakon više od godine dana čekanja i brojnih glasina, Read Dead Redemption 2 napokon je potvrđen za PC, a hvaljena igra stiže na Windows računala već sljedeći mjesec.

Novi port igre dolazi s brojnim tehničkim poboljšanjima, besplatnim online multiplayjerom i novim single-player misija, potvrdio je studio Rockstar Games.

Pogledajte posljednji RDR2 trailer:

RDR2 stići će na računala 5. studenog, a prednarudžbe se otvaraju već u srijedu, i to ekskluzivno putem Rockstar Games Launchera. Dva tjedna kasnije, igru ćete moći naručiti i putem Epic Storea, Humble Storea i fizičkih dućana u Hrvatskoj i regiji, s time da slavni studio nagrađuje izravne kupce s izborom još dvije besplatne igre iz svojeg modernog portfelja, uključujući tri GTA naslova te kompletna izdanja hitova kao što su Max Payne 3, L.A. Noire i Bully.

Valve je i ovom prilikom "izvisio", tako da će Steam dobiti RDR2 tek u prosincu, iako nije sigurno je li Epic platio za ovaj odgođeni izlazak na glavnom mu konkurentu.

Pogledajte ostale najveće ovotjedne vijesti iz svijeta gaminga:

Prva Red Dead Redemption igra za računala također će biti launch naslov Google Stadije, tobože revolucionarne platforme čiji je globalni debi zakazan za sljedeći mjesec.

Rockstar još uvijek nije otkrio konkretne detalje o novom single-player sadržaju, odnosno misijama koje će biti dostupne na PC-u. Jednako tako nije sigurno hoće li ti dodaci s vremenom doći i na konzole u obliku novog ažuriranja.