Tech

Komentari 13

Redizajnirani Megane stiže u Hrvatsku tijekom listopada

Redizajnirani Megane stiže u Hrvatsku tijekom listopada

Iako su vanjske promjene vrlo diskretne, Renault Megane pod limom donosi mnogo novosti. Od sad je u ponudi i plug-in hibrid. Osnovni benzinski model košta od 143.000 kuna

Ovog mjeseca na hrvatsko tržište stiže obnovljeni Megane. Auto je četiri godine nakon početka prodaje aktualne generacije iznutra i izvana vizualno samo minimalno promijenjen. Sad svi modeli dolaze sa serijskim LED svjetlima, a nove su i neke boje te naplatci. 


U unutrašnjosti se u Meganeu nude novi digitalni instrumenti i novi dodirni zasloni s novim infotainment sustavima. Najveća novost što se tiče motorizacije je plug-in hibridni sustav sa 160 KS na karavanskoj izvedbi. Ostali motori u ponudi su benzinci sa 115, 140 i 160 KS te dizelaš snage 115 KS. 


Novi Mégane bit će dostupan u pet izvedbi  a to su Berline (klasični kompakt), Grandtour (karavan), R.S. Line (sportski izgled za kompakt i karavan), R.S. i R.S. Trophy (snažne sportske izvedbe).

Auto je opremljen i novim sustavima za pomoć u vožnji. Osnovni benzinski model košta 143.000, a dizel od 149.700 kuna. Osnovni plug-in hibrid stoji 241.000 kuna.