Obavijesti

Tech

Komentari 26

Rimčeva tvrtka upozorila: Naše baterije na električnom biciklu mogu se zapaliti, povlačimo ih

Rimčeva tvrtka upozorila: Naše baterije na električnom biciklu mogu se zapaliti, povlačimo ih
7

Na zahvaćenim biciklima postoji mogućnost da se krivo očitava razina napona. Takvo očitanje bi u rijetkim slučajevima moglo izazvati prekomjerno punjenje, što može uzrokovati samozapaljenje

VIDEO

Tvrtka Greyp Bikes u vlasništvu Porschea i Mate Rimca objavila je priopćenje u kojem poziva korisnike njihovih električnih bicikala da zamijene baterije jer bi se postojeće zbog kvara mogle zapaliti.

POGLEDAJTE VIDEO: Električni bicikl

Pokretanje videa...

01:18

Priopćenje Greyp Bikesa prenosimo u nastavku:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Sigurnost naših kupaca je od najveće važnosti za Greyp Bikes. Pronašli smo potencijalni problem na nekim baterijskim jedinicama, te smo, kao mjeru predostrožnosti, odlučili provesti dobrovoljan opoziv svih baterijskih jedinica.

Naime, na zahvaćenim biciklima postoji mogućnost da se krivo očitava razina napona. Takvo očitanje bi u rijetkim slučajevima moglo izazvati prekomjerno punjenje, koje bi nakon duljeg vremena moglo uzrokovati toplinski izboj, što može uzrokovati samozapaljenje baterije.

Zbog toga smo trenutno u procesu kontaktiranja svih naših kupaca putem svih raspoloživih kanala (e-mail, obavijesti na biciklu, obavijesti putem Greyp aplikacije) i organizacije sigurnog recikliranja baterijskih jedinica. 

Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima od 1. srpnja 2022 te će doći s dvogodišnjim jamstvom.

Svjesni smo da ova situacija, pogotovo zbog početka biciklističke sezone, uzrokuje neugodnosti našim vozačima pa smo zbog toga pripremili nekoliko pogodnosti kao znak zahvalnosti na njihovom strpljenju i razumijevanju. Svi postojeći kupci mogu ispuniti obrazac za zamjenu baterije koji su dobili putem e-maila te izabrati između nekoliko pogodnosti dok čekaju svoju novu i poboljšanu bateriju. 

Osim toga, produžit ćemo postojeće jamstvo za šest mjeseci, potpuno besplatno.

Iskreno se ispričavamo vozačima Greypa za neugodnosti koje je ovo prouzročilo i radimo sve da ih vratimo na njihove bicikle što je prije moguće."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....