Tech

Komentari 4

Satelitska postaja A1 u Aflenzu ušla među najbolje na svijetu

Satelitska postaja A1 u Aflenzu ušla među najbolje na svijetu

Priznanje WTA-a dokazuje našu izvrsnost u upravljanju zemaljskom postajom i potvrđuje vodeću poziciju u Europi, Aziji i SAD-u, kaže Elena Petrova, direktorica odjela za veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Grupi

A1 Telekom Austria Grupa dobila je najviši mogući, Tier 4  certifikat kao potvrdu izvrsnosti za satelitsku zemaljsku postaju Aflenz u Austriji. Certifikacija je provedena prema strogim kriterijima World Teleport Association (WTA), udruženja pružatelja satelitskih komunikacijskih usluga i vrijedi tri godine.  

Tier 4 razina certifikacije potvrda je izvrsnosti i najviših standarda sigurnosti, rendundacije i nadzora te primjene najnovijih tehnoloških rješenja u automatizaciji procesa i osiguravanju kontinuiteta pružanja usluga. Samo nekoliko pružatelja usluga u svijetu ima mogućnost i iskustvo u pružanju pouzdane satelitske komunikacije dostupne diljem svijeta. A1 Telekom Austria Grupa, s više od 40 godina iskustva,  jedan je od vodećih europskih pružatelja satelitskih usluga i njima pokriva više od 80 posto svjetskog stanovništva.

Elena Petrova, direktorica odjela za veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Grupi naglašava: „Glavni cilj odjela za veleprodaju emitiranja u A1 je kontinuirano unaprjeđenje poslovanja te pružanje najsigurnije i najpouzdanije tehničke usluge partnerima diljem svijeta. U tom smislu, postupak dobivanja certifikata četvrte razine bio je izuzetno važan za nas. Priznanje WTA-a dokazuje našu izvrsnost u upravljanju zemaljskom postajom i potvrđuje vodeću poziciju u Europi, Aziji i SAD-u. Još jedan dokaz za to su pozitivne povratne informacije naših klijenata - njihovo povjerenje, suradnja i volja da odaberu veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Grupi kao svog glavnog tehničkog partnera“.

- Zaželjeli smo dobrodošlicu A1 Telekom Austria Groupi u obitelj operatora koji su proveli certifikaciju svojih postrojenja, tehnologije i operativnih postupaka - izjavio je izvršni direktor WTA Robert Bell te dodao: „Neovisna procjena i validacija zasnovana je na definiranim standardima prema kojima se razlikuju i izdvajaju vrhunski operatori zemaljskih postaja. Osim toga, certifikat je jamstvo klijentima da će dobiti kvalitetu usluge koju i očekuju.