Tech

Komentari 1

Sony poklanja veliku bebu uz bizarnu igru Death Stranding

Sony poklanja veliku bebu uz bizarnu igru Death Stranding

Death Stranding, nadolazeća PS4 ekskluziva Hidea Kojime, dobila je datum izlaska i potvrdu da se radi o jednoj od najbizarnijih igara svih vremena

Kolekcionarsko izdanje Death Strandinga dolazi u paketu s figurom novorođene bebe u stvarnoj veličini, a to čak nije niti najbizarnija činjenica o ovoj nadolazećoj PlayStation 4 ekskluzivi.

Pogledajte posljednji trailer za Death Stranding

Sony je netom nakon jučerašnjeg gafa otkrio novi trailer za Death Stranding, ali i datum izlaska dugoočekivane igre. Tako saznajemo kako će novi uradak kreatora Metal Gear Solid serijala Hidea Kojime stići na PS4 8. studenog. Što se samih mehanika igre tiče, dosadašnji traileri nisu lagali kada su sugerirali da će protagonist Sam, kojeg tumači američka TV zvijezda Norman Reedus, trčkarati po svijetu igre s inkubatorom na prsima, a mala beba koja se nalazi u njemu također je dio kolekcionarskog izdanja Death Strandinga koje košta oko 200 eura.

Što se zapleta tiče, Sam će za zadatak imati "povezati" gradove u futurističkom svijetu baziranom na SAD-u, a u međuvremenu će bježati od svakakvih nevidljivih nemani i kreatura koje mogu putovati kroz vrijeme. Ekscentrični Kojima tvrdi kako se radi o posve novom podžanru akcijskih avantura koji za cilj ima pomoći igračima da shvate koliko je bitno stvarati i održavati veze s drugim ljudima. Death Stranding također neće imati klasični "Game Over" zaslon, već ćete kada poginete biti poslani u nekakav međusvijet iz kojeg ćete trebati pobjeći i vratiti se među žive, što opet vjerojatno ima veze s novorođenčetom koje će Sam nanašati.

U svakom slučaju, očekujte vrhunsku grafiku, ispoliranu akciju i gomilu društvene kritike zapakiranu u bizarne metafore koje se vrte oko beba.