Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

"Steve Jobs ne smije utjecati na slučaj Applea i Samsunga"

Sutkinja iz Kalifornije odobrila je u srijedu Appleov zahtjev da se Jobsove izjave o Google Androidu zabrane u procesu Applea i Samsunga koji će uskoro početi

REUTERS/PXL
Foto: REUTERS/PXL

Sutkinja Lucy Koh u srijedu je zabranila da se izjave Stevea Jobsa o Googleovu Androidu koriste u sporu Samsunga i Applea u Kaliforniji te je rekla kako ovo nije suđenje o Steveu Jobsu te da nisu bitne za proces, piše Reuters.

Preminuli šef Applea lani je Walteru Isaacsonu rekao kako je spreman na nuklearni rat samo da uništi Googleov operativni sustav, a Samsung je te izjave htio iskoristiti na suđenju. Tvrtka koristi Googleov Android te su tvrdili da izjave govore o Appleovim predrasudama i motivima. Apple je rekao da je to nedopustivo odvlačenje pažnje od slučaja i da ga treba zabraniti, što je sutkinja i prihvatila. 

U borbi na tržištu mobilnih uređaja, Apple i Samsung tuže se u nekoliko država, optužujući jedan drugog za kršenja patentnih prava. Apple je lani tužio Samsung, tvrdeći da su iskopirali njihov dizajn iPhonea i iPada, a ovi su odgovorili protutužbom. Suđenje bi trebalo početi 30. srpnja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message