Telefoni na mukama: Jesu li ovo najbrutalniji testovi ikad? | 24sata
Obavijesti

Tech

Komentari 19

Telefoni na mukama: Jesu li ovo najbrutalniji testovi ikad?

Telefoni na mukama: Jesu li ovo najbrutalniji testovi ikad?
1

Mnogi od nas nakon kupnje telefona odmah traže i masku kako im se nešto ne bi dogodilo. No, uz osiguranje telefona možemo biti sigurniji jer će pokriti stvari koje jamstvo ne osigurava

VIDEO

Maštoviti YouTuberi u bizarnim testiranjima mobitele su podvrgnuli najgorim mogućim mukama i stavili ih u situacije u kojima se stvarno tek rijetki od nas mogu i zamisliti. Nakon što su ti uređaji završili kao rastopljena masa, autori videa nisu previše brinuli jer su im telefoni u najgorem slučaju bili osigurani

Situacije poput ovih iz sljedećih videa jamstva sigurno ne pokrivaju, a i rijetko će se netko od nas naći u situaciji da mu telefon upadne u lavu. No, osiguranje telefona pokriva osiguranje od slučajnog oštećenja ili uništenja, a same cijene kreću se od 15 kuna mjesečno - ovisno o vrsti uređaja. Situacija u kojima će se većina nas najčešće naći je da nam je telefon ispao iz ruke, pao na ekran koji se rasprsnuo i u tom trenutku osiguranje nas može spasiti velikog troška.

Među ekstremnim testiranjima telefona, bacanje u lavu teško da se može nadmašiti. Naravno, nije teško zamisliti kako je prošao iPhone u tom susretu.

Pad telefona vjerojatno je načešći razlog zbog kojeg bi razmišljali o osiguranju uređaja jer uvijek se poklopi da padne u najgoroj situaciji i to na ekran koji se rasprsne. U ovom videu iPhone je "pao", odnosno bačen pri skoku iz aviona.

Današnji telefoni dolaze s prilično izdržljivim staklima, no i ona imaju svoja ograničenja. Ako se ikad nađete u situaciji poput one iz ovog videa, vjerojatno ovo nije tip telefona za vas. No, telefon koji bi vam mogao pasti pod kotač automobila i nije tako neobičan slučaj. A u tom se trenutku možete nadati da je kut pada bio dobar, a Merkur u vašoj kući ili da imate osiguranje od ovakvih slučajeva.

No, YouTuberi su odlučili i testirati koliko bi iPhonea trebali da se zaustavi metak iz puške, a u njihovom pokusu pokazali su da bi trebali čak pet telefona.

Prije nekoliko dana YouTuber TechRax, koji je zaslužan za bacanje telefona u lavu, pokazao je i kako ne bi trebali pokušati prokuhati iPhone s rastopljenim pastelama. Uz zapaljeni telefon, jasno je kako pokus i nije bio najpametnija ideja. 

U bliskom susretu iPhonea 6 i tekućeg dušika prilično je jasno tko je izvukao deblji kraj, ali u svakom slučaju spektakularno je bilo vidjeti kako se telefon razbija u tisuće komadića.

I dok njima obično pripremamo zdrave napitke, blenderi se već godinama koriste kako bi testeri ispitali hoće li se telefon smrviti u prah, što u ovom slučaju baš i nije bilo tako.

Više o osiguranjima telefona u Vipnetu pogledajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Rimac objavio video: Otkrivamo robotaksi, bit ćete iznenađeni
ZA DESETAK DANA

Rimac objavio video: Otkrivamo robotaksi, bit ćete iznenađeni

Pokazat ćemo vozilo, otkriti ime i pokazati mnoge druge stvari vezane za to. To je nešto jako specijalno, bit ćete iznenađeni - govori Rimac u videu koji je snimio u svojem kampusu

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...
Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni
EKSKLUZIVNO

Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni

Plus+ U velikom intervjuu Joško nam je otkrio s kim s druži u Manchesteru, tko izvodi 'prankove', zašto se čvrka sa suigračima, tko najbolje pleše, zašto se okretao posred ceste... 'Olma ću nakon susreta tražiti dres'