Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

U genijalni video za Cyberpunk 2077 ubacili i skrivenu poruku

Nakon pet godina tišine, poljski CD Projekt Red dao nam je novi prikaz Cyberpunka 2077, njihove nove velike igre. No uz skrivenu poruku u samom traileru nisu otkrili koliko ćemo još čekati na igru

Foto: CD Projekt RED
3 komentara

Poljski CD Projekt Red prije pet godina nas je fascinirao prvom najavom za Cyberpunk 2077, futurističku SF igru, no sada su potpuno 'razvalili' iznenadnim pojavljivanjem na Microsoftovoj E3 prezentaciji i otkrili na čemu su radili proteklih godina. 

Prvi video nije nam pokazao sami gameplay, ali barem smo dobili detaljni uvid u fascinantni Night City. Igra je smještena u alternativnu verziju budućnosti u kojoj je Amerika u rasulu, megakorporacije kontroliraju skoro svim dijelovima života, a bande ostatkom. Ovo je punokrvni RPG naslov sa velikom pričom u kojoj ćemo biti u ulozi V, ubojice s prvim pravim ugovorom. 

Foto: CD Projekt RED

Iako su otkrili svijet koji izgleda kompletno, nismo dobili neke konkretne detalje o igri. Međutim, dobili smo skrivenu poruku koja je izgledala kao da je netko hakirao najavu, objavio je Polygon. U poruci tim koji stoji iza igre objašnjava da su šutjeli pet godina od prve najave jer su htjeli izbaciti Witchera 3 i njegove ekspanzije, što je produljilo vrijeme tišine. Kad su se i bacili na igru, odlučili su biti tiho i pokazati nešto kad će biti spremni s nečim konkretnim. 

Foto: CD Projekt RED

No sama najava nije otkrila kad stiže igra, a to će biti kad budu potpuno gotovi. Iz studija CD Projekt RED rekli su samo da su sada puno bliži izlasku nego prije pet godina i da ih vodi kvaliteta. 

Foto: CD Projekt RED

Ne znaju koliko će igra biti velika, ali to će otkriti kad igra bude kompletna i to prije nego počnu uzimati narudžbe. Naznake veličine igre mogli smo vidjeti na početku same najave igre kad smo dobili prikaz karte podzemne željeznice. I možemo biti sigurni da neće biti mikrotransakcija.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message