Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

U genijalni video za Cyberpunk 2077 ubacili i skrivenu poruku

Nakon pet godina tišine, poljski CD Projekt Red dao nam je novi prikaz Cyberpunka 2077, njihove nove velike igre. No uz skrivenu poruku u samom traileru nisu otkrili koliko ćemo još čekati na igru

Foto: CD Projekt RED

Poljski CD Projekt Red prije pet godina nas je fascinirao prvom najavom za Cyberpunk 2077, futurističku SF igru, no sada su potpuno 'razvalili' iznenadnim pojavljivanjem na Microsoftovoj E3 prezentaciji i otkrili na čemu su radili proteklih godina. 

Prvi video nije nam pokazao sami gameplay, ali barem smo dobili detaljni uvid u fascinantni Night City. Igra je smještena u alternativnu verziju budućnosti u kojoj je Amerika u rasulu, megakorporacije kontroliraju skoro svim dijelovima života, a bande ostatkom. Ovo je punokrvni RPG naslov sa velikom pričom u kojoj ćemo biti u ulozi V, ubojice s prvim pravim ugovorom. 

Foto: CD Projekt RED

Iako su otkrili svijet koji izgleda kompletno, nismo dobili neke konkretne detalje o igri. Međutim, dobili smo skrivenu poruku koja je izgledala kao da je netko hakirao najavu, objavio je Polygon. U poruci tim koji stoji iza igre objašnjava da su šutjeli pet godina od prve najave jer su htjeli izbaciti Witchera 3 i njegove ekspanzije, što je produljilo vrijeme tišine. Kad su se i bacili na igru, odlučili su biti tiho i pokazati nešto kad će biti spremni s nečim konkretnim. 

Foto: CD Projekt RED

No sama najava nije otkrila kad stiže igra, a to će biti kad budu potpuno gotovi. Iz studija CD Projekt RED rekli su samo da su sada puno bliži izlasku nego prije pet godina i da ih vodi kvaliteta. 

Foto: CD Projekt RED

Ne znaju koliko će igra biti velika, ali to će otkriti kad igra bude kompletna i to prije nego počnu uzimati narudžbe. Naznake veličine igre mogli smo vidjeti na početku same najave igre kad smo dobili prikaz karte podzemne željeznice. I možemo biti sigurni da neće biti mikrotransakcija.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message