Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

U SAD-u se sve češće pretplaćuju na skupe aute

Kod ovog modela korištenja, pretplatnik ne kupuje automobil niti ga unajmljuje, nego plaća mjesečnu pretplatu proizvođaču. Zauzvrat, proizvođač mu omogućuje da vozi više automobila

BMW, Mercedes, Porsche, Volvo, Lincoln i Cadillac samo su neke marke na čije se skupe modele u SAD-u možete pretplatiti. Kod ovog modela korištenja pretplatnik ne kupuje automobil niti ga unajmljuje, nego plaća mjesečnu pretplatu proizvođaču.

Zauzvrat mu proizvođač omogućuje da vozi više automobila. Primjerice, u BMW-u za mjesečnu članarinu od 1100 dolara kupac može čitav mjesec birati između 330i, 330e iPerformance, X3, X2, M240i Cabrio i i3. Za 2700 dolara na raspolaganju su mu M5, X5 M, X6 M i M4 Cabrio.

NAJPRODAVANIJI AUTI U svijetu automobila svatko svoga konja hvali...

Jedino ograničenje je da korisnik tijekom mjesec dana ne smije prijeći više od 3219 kilometara. Proizvođač pretplatniku naručeni model dostavi za nekoliko dana, a kad ga se pretplatnik zasiti, može odabrati novi koji stiže u istom roku. Ponuda je za sada ograničena na neke gradove i regije SAD-a, no interes brzo raste.

Porsche u svojoj pretplati koja stoji od 2000 dolara nudi 22 automobila.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message