Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

U SAD-u se sve češće pretplaćuju na skupe aute

Kod ovog modela korištenja, pretplatnik ne kupuje automobil niti ga unajmljuje, nego plaća mjesečnu pretplatu proizvođaču. Zauzvrat, proizvođač mu omogućuje da vozi više automobila

4 komentara

BMW, Mercedes, Porsche, Volvo, Lincoln i Cadillac samo su neke marke na čije se skupe modele u SAD-u možete pretplatiti. Kod ovog modela korištenja pretplatnik ne kupuje automobil niti ga unajmljuje, nego plaća mjesečnu pretplatu proizvođaču.

Zauzvrat mu proizvođač omogućuje da vozi više automobila. Primjerice, u BMW-u za mjesečnu članarinu od 1100 dolara kupac može čitav mjesec birati između 330i, 330e iPerformance, X3, X2, M240i Cabrio i i3. Za 2700 dolara na raspolaganju su mu M5, X5 M, X6 M i M4 Cabrio.

NAJPRODAVANIJI AUTI U svijetu automobila svatko svoga konja hvali...

Jedino ograničenje je da korisnik tijekom mjesec dana ne smije prijeći više od 3219 kilometara. Proizvođač pretplatniku naručeni model dostavi za nekoliko dana, a kad ga se pretplatnik zasiti, može odabrati novi koji stiže u istom roku. Ponuda je za sada ograničena na neke gradove i regije SAD-a, no interes brzo raste.

Porsche u svojoj pretplati koja stoji od 2000 dolara nudi 22 automobila.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message