Obavijesti

Tech

Komentari 71

U Šibeniku počeo Block Down: Više od 1000 ljudi, pet lokacija i NFT tokeni za posebni sadržaj

U Šibeniku počeo Block Down: Više od 1000 ljudi, pet lokacija i  NFT tokeni za posebni sadržaj

Kako je biti među najuspješnijima u svijetu NFT-a, kazao nam je jedan od predavača, Bruno Škvorc, blockchain autor i osnivač RMRK-a, najnaprednije NFT platforme

VIDEO

Šibenik je ovaj tjedan  meka brojnih renominiranih imena iz NFT svijeta, jer od srijede do petka u resortu Amadria park, napokon stiže prvi NFT enabled Web3 festival. BlockDown Croatia 2022 održava se na pet različitih lokacija u Šibeniku, kombinirajući globalne govornike iz Web3 i blockchain zajednice s brojnim iznenađenjima za sudionike.

Više od 1000 ljubitelja NFT-a, kriptovaluta, tehnologije i metaversa imat će priliku podijeliti svoja iskustva te poslušati vrlo zanimljiva predavanja. Glavna tematika prvog NFT festivala na hrvatskoj obali je snažna ekspanzija i prilike koje pruža Web3.

Kako je biti među najuspješnijima u svijetu NFT-a, kazao nam je jedan od predavača, Bruno Škvorc, blockchain autor i osnivač RMRK-a, najnaprednije NFT platforme.

- RMRK je jedinstveni NFT 2.0 protokol koji korisnicima omogućuje izradu i prodaju unaprijeđenih i prilagodljivih NFT tokena poput kupnje i prodaje digitalne nekretnine, odjeće i modnih dodataka za avatare, raznih modela virtualnog vlasništva nad imovinom i još cijelu paletu do sad nezamislivih mogućnosti. RMRK NFT tokeni su predvodnici potpuno nove ere u razvoju NFT-ova - rekao je.

Kaže kako im je drago biti dio prvog NFT festivala na hrvatskoj obali te javnosti predstaviti izuzetan potencijal RMRK NFT-a.

- Vjerujem kako je BlockDown prepoznao neograničene mogućnost i autentičnost koju smo do sada, među rijetkima, ponudili na tržištu - dodaje i ističe da će uz RMRK govoriti i o izgradnji decentraliziranog metaverzuma, ali i o gorućoj temi brendiranja metaverzuma.

- S obzirom na to da je RMRK mjesto inovacija, optimistični smo po pitanju planova za budućnost. Želimo izgraditi decentralizirani metaverzum kojim u potpunosti upravlja community, koji napreduje zahvaljujući tom istom communityu, dok u potpunosti koristi NFT 2.0 tehnologiju - rekao je.

Jedna od posebnosti BlockDown Croatia 2022 konferencije bit će mogućnost skupljanja NFT tokena kojima će se moći otključati posebni interaktivni sadržaji na specifičnim lokacijama na kojima će se održavati program konferencije. Ne manje važno, posjetitelji NFT galerije moći će se okušati i u svijetu modnog dizajna te pomoću određenih naredbi( funkcija) izmjenjivati metaverse tenisica, hlača i majica. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta