Tech

Komentari 0

U tjednu besplatnih pregleda vozila osvojite i prigodni dar

U tjednu besplatnih pregleda vozila osvojite i prigodni dar

U akciji 'Dani tehničke ispravnosti vozila' vozači mogu obaviti besplatni tehnički pregled vozila. Prvih 15.000 dobit će strugalicu za led i tekućinu za pranje stakala

Od 23. do 28. studenog u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila održava se tradicionalna preventivno sigurnosna akcija 'Dani tehničke ispravnosti vozila 2015.' tijekom koje svi vozači mogu obaviti besplatan tehnički pregled vozila. Akciju zajednički provode stanice za tehnički pregled vozila i stručne organizacije, Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske te Ministarstvo unutarnjih poslova, pod pokroviteljstvom Nacionalnog programom sigurnosti. Akcija se provodi na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. U sklopu akcije vozači mogu obaviti besplatan tehnički pregled vozila u svim redovnim stanicama za tehnički pregled vozila.

Treba napomenuti kako se ova dragovoljna akcija ne odnosi na vozače koji u razdoblju njenog provođenja svoje vozilo moraju podvrgnuti redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole odnosno registracije vozila. Tijekom akcije nema sankcioniranja sudionika za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis. Prvih 15.000 vozača sudionika akcije na poklon će dobiti paket sa tri litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila prilagođene upotrebi u zimskim uvjetima vožnje i strugalicu za led. Pokloni su raspoređeni u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila.

Više pročitajte na Autostart.hr