Obavijesti

Tech

Komentari 4

U Zagreb stigao Wolt, dostavit će vam hranu iz top restorana

U Zagreb stigao Wolt, dostavit će vam hranu iz top restorana
6

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača, slično kao na Uberovoj aplikaciji

VIDEO

Finski servis za naručivanje i dostavu hrane Wolt od danas je dostupan i u Zagrebu u kojem su krenuli s više od 35 restorana iz kojih se može naručiti hrana. 

Možete ga koristiti preko internetskog preglednika ili u aplikacijama za iOS i Android, a prijava može biti Facebookom ili emailom. Nakon unosa kreditne kartice (ili debitne Visa kartice) možete birati više od stotinu jela. 

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača i njegovu lokaciju na karti nakon što je preuzeo vašu narudžbu. Odnosno nešto poput spoja Ubera i onog što je nudila Pauza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, svu hranu dostavljaju partneri dostavljači u posebnim grijanim torbama. 

- Zagreb ima nevjerojatan izbor kvalitetnih restorana koji korisnicima nude najviši standard usluge. Mi u Woltu želimo pružiti istu razinu usluge prilikom dostave kao i restoran s pet zvjezdica, ali uz dodatnu vrijednost uživanja u hrani bilo gdje - neovisno sjedi li korisnik u uredu ili kod kuće na kauču - rekao je Matko Katanec, generalni direktor za Adria regiju.

Hrvatska je ovime 13. zemlja, a Zagreb je 38. grad u kojem je dostupan ovaj finski servis. Među restoranima i slastičarnicama koje su trenutno dostupne su Umami, Cookie Factory, Bikers Food Bar, Pani, Curry Bowl te čak i lanci poput Pivnice Medvedgrad.

I dok nude 30 kuna popusta (uz kod IDEMONAWOLT)  za prvu narudžbu kako bi privukli korisnike, servis trenutno nije dostupan u cijelom gradu kao što se vidi na karti.

- Cilj nam je osigurati potpuno prilagođeno iskustvo naručivanja hrane našim korisnicima i restoranima s kojima surađujemo. Korisnici, primjerice, imaju punu potporu našeg tima iz korisničke podrške koji na upite odgovaraju u manje od 30 sekundi. Osim toga, nudimo dostavu hrane i pića iz najboljih restorana u gradu i to u svega tri poteza po ekranu pametnog telefona - dodaje Katanec. 

Wolt inače ima više od milijun korisnika diljem Europe, a pokrenut je 2015. godine. Posebnost aplikacije je i što su sve narudžbe bezgotovinske. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....