Obavijesti

Tech

Komentari 15

U Zagreb stiže regionalni lider za digitalnu transformaciju

U Zagreb stiže regionalni lider za digitalnu transformaciju
2

Branislav Vujović na Digital Takeover konferenciji govorit će o važnosti razumijevanja promjena u digitalnoj ekonomiji te objasniti što je pravi put za inoviranje.

VIDEO

Branislav Vujović, osnivač i predsjednik tvrtke New Frontier Group te gostujući predavač na IEDC - Poslovnoj školi Bled, na nadolazećem Digital Takeoveru kojeg organizira 24sata održat će predavanje na temu "Digital Business Models and Value“ u kojem će otkriti zašto je važno razumjeti promjene u digitalnoj ekonomiji, kako ih iskoristiti te koji su njeni osnovni elementi. Vujović će govoriti i o tome koje od spomenutih elemenata naše kompanije već posjeduju i mogle bi ih iskoristiti za kreiranje vrijednosti u digitalnoj ekonomiji. Objasnit će publici i što je pravi put za inoviranje te kako unaprijediti i prilagoditi sve elemente poslovnog modela promjenama koje donosi digitalna ekonomija, a vezano za to i o najčešćim preprekama koje vode neostvarivanju planiranog rezultata prilikom digitalne transformacije. Stavit će poseban naglasak na određene industrijske grane za koje je neophodno shvatiti kako je promjena iz industrijskih u digitalne ili hibridne poslovne modele danas imperativ, ali je imperativ i za biznis u cijelosti.

Vujović na IEDC-u, jednoj od najuglednijih poslovnih škola na svijetu za razvoj visokog menadžmenta, od 2016. godine drži radionice o digitalnoj transformaciji. U svom radu fokusiran je na temu digitalne revolucije i utjecaj koji ona ima na industrijska poduzeća, s naglaskom na razliku između optimizacija postojećih poslovnih procesa i stvaranja nove digitalne strategije za povećanje vrhunskih rezultata, kako prihoda tako i dobiti.

Prije osnivanja New Frontier Group, Vujović je bio na funkciji višeg potpredsjednika tvrtke Computer Associates (CA),  te kasnije kao regionalni menadžer u kompaniji EMC. Njegova tvrtka danas ima preko 2400 visoko kvalificiranih zaposlenika u 15 zemalja diljem svijeta, a u Srednjoj i Istočnoj Europi slovi za lidera u smislu pomaganja poduzećima da iskoriste mogućnosti digitalne ekonomije za gospodarski rast. New Frontier Group je prošle godine Jadranski Beyonde savez 4.0 u Ljubljani dodijelio nagradu za najbolju regionalnu tvrtku u sferi digitalne transformacije. Vujović je u ulozi predsjednika te brzorastuće firme usmjeren na inovacije, digitalnu transformaciju, strategiju spajanja i preuzimanja te odnosu s investitorima, a svoje bogato iskustvo u digitalnom poslovanju predstavit će na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciju, Digital Takeoveru, 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru Branimir centra.

Ovogodišnja konferencija donosi bogati program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu. Digital Takeover nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konferencija Digital Takeover održava se 12. ožujka u Cinestaru Branimir Centra Zagreb. Ekskluzivni edukacijski partner konferencije je IEDC-Poslovna škola Bled. Sve novosti vezane uz konferenciju pratite na službenoj stranici i Facebooku.

Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto već danas. Redovna cijena kotizacije iznosi 2.400 kn do 3. ožujka, a last minute 2.800 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu