Obavijesti

Tech

Komentari 16

U Zagrebu nastaje 'multibrand' salon francuskih automobila

U Zagrebu nastaje 'multibrand' salon francuskih automobila
4

Na istoku Zagreba polako nastaje prvi veliki hrvatski multibrand prostor za prodaju i održavanje automobila na kojem kupci mogu razgledati i kupiti automobile pet marki te servisirati modele čak šest marki

VIDEO

U Zagrebu je prošlog tjedna otvoren novi prodajno-servisni centar Autodubrava za marke Peugeot i Citroën. Projekt je to poznate Baotić grupe koja će od sada pored Renaulta na istom mjestu prodavati i automobile druge dvije najjače francuske marke. Osim francuskih modela, na istoj lokaciji prodaju se i Nissan te Dacia, a servisira Volvo pa na istoku Zagreba polako nastaje prvi veliki hrvatski multibrand prostor za prodaju i održavanje automobila na kojem kupci mogu razgledati i kupiti automobile pet marki te servisirati modele čak šest marki. Uskoro se planira proširenje još jednom poznatom markom automobila.

 U novom centru, Autodubrava se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila marki Peugeot i Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 400 m2 salonskog te 300 m2 servisnog prostora.

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, novi Citroën C5 X te novi Peugeot 308. U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima su se obratili Tomislav Miletić, generalni direktor uvoznika marki Citroën, Peugeot i DS Automobiles i vlasnik tvrtke Autodubrava, g. Željko Baotić. 

Gospodin Tomislav Miletić izjavio je kako su marke Citroën i Peugeot s otvorenjem ovog centra još bogatije, sada imaju bolju pokrivenost u istočnom dijelu grada te je zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Citroën i Peugeot. Pozdravio je dugogodišnju tradiciju novog partnera i multibrand koncept kao novi pristup poslovanju.

Gospodin Željko Baotić, vlasnik tvrtke Autodubrava, naglasio je kapacitet i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra marki Citroën i Peugeot.

Grupa Baotić se već preko 40 godina bavi prodajom i održavanjem motornih vozila. Danas zauzima jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu u prodaji i održavanju marki vozila koje zastupa. Cilj Grupe je postati najjača auto kuća u Hrvatskoj nudeći kompletnu uslugu na jednome mjestu što je velika prednost za korisnike usluga. Od prodaje novih i rabljenih vozila, održavanja vozila, prodaje rezervnih dijelova i dodatne opreme do ugovaranja police osiguranja te usluga stanice za tehnički pregled.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom