Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
105 komentara

'Vanzemaljci su možda već bili kod nas, ali nismo ih primijetili'

Colombano napominje i da je naša civilizacija stasala prije tek oko 10.000 godina, a razvoj znanstvenih metoda počeo je prije samo 500 godina te da zbog toga zaista ne možemo predvidjeti tehnološku evoluciju...

105 komentara

NASA-in znanstvenik Silvano P. Colombano tvrdi da su inteligentni izvanzemaljci možda već posjetili zemlju, a da ih mi vjerojatno nismo niti primijetili jer oni ne izgledaju onako kako zamišljamo.

- Izvanzemaljci možda nisu organizmi slični nama, to može biti inteligencija koja je daleko naprednija od naše tehnologije i koja je već našla način putovanja kroz galaksije, kaže Colombano.

On napominje i da je naša civilizacija stasala prije tek oko 10.000 godina, a razvoj znanstvenih metoda počeo je prije samo 500 godina te da zbog toga zaista ne možemo predvidjeti tehnološku evoluciju u idućih 1000 godina, piše Daily Mail

- Radio valovi možda su već zastarjeli. Fizičari bi se trebali okrenuti "spekulativnoj fizici" i shvatiti da je fenomen NLO-a uistinu vrijedan proučavanja, poručuje znanstvenik. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message