Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Svjetska firma nudi finu plaću domaćim talentima, javite se!

Vertiv je jedan od vodećih dobavljača na području telekom i IT infrastrukture. U Hrvatskoj su prisutni od 2017. godine, a u novim su prostorima najavili nove investicije i širenje

Foto: Pixabay
4 komentara

Tvrtka Vertiv zapošljava 240 ljudi, najvećim dijelom stručnjaka, a u Hrvatskoj su prisutni tek dvije godine. Lani su ostvarili 350 milijuna kuna prihoda, a radi se o jednom od vodećih dobavljača na području telekom i IT infrastrukture koji je u novim prostorima u Hrvatskoj najavio kako se planiraju dalje razvijati te investirati u Hrvatskoj i regiji . 

Vertiv Croatia inače je i prodajno servisni centar za 20 zemalja te proizvodni centar za EMEA regiji, i za velik rast zaslužne su inovacije i kreativnost domaćih stručnjaka.

Foto: Vertiv

- Globalna potražnja za modularnim podatkovnim centrima, uz vrhunsku uslugu i naše stručnjake, glavni je razlog brzog razvoja i ekspanzije Vertiva u Hrvatskoj. Vertiv Croatia tako danas svoje usluge nudi velikom broju poslovnih subjekata kojima su potrebna digitalna infrastruktura i IT rješenja, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta. Među najvećih klijentima istaknuo bih vodeće telekome, lidere u IT industriji, ali naše usluge u velikoj mjeri koriste i subjekti iz javnog sektora - istaknuo je Igor Grdić, član uprave Vertiv Croatia.

Vertiv Croatia usko surađuje s partnerima i klijentima kako bi osigurao kontinuitet i postigao vrhunske rezultate – počevši od ideje, preko puštanja u pogon, sve do implementacija rada i usluga. 

- Ono po čemu se Vertiv Croatia diferencira od konkurencije je bogata ponuda i široko znanje te detaljno poznavanje modernih podatkovnih centara, komunikacijskih mreža te komercijalnih i industrijskih postrojenja - rekao je Viktor Petik, član uprave Vertiv Croatia, koji je nadodao da kompanija nastavlja s daljnjim investicijama i širenjem poslovanja.

- Ulaganjem u nove poslovne prostore Vertiv Croatia pokreće novi ciklus investicija u Hrvatskoj te su stvoreni preduvjeti za razvijanje novih projekata na kojima svakoga dana radi više od 200 zaposlenika, od čega čak 150 inženjera. Domaći talent na ovaj način ostaje u Hrvatskoj te iz naše zemlje izvozi rješenja u sve krajeve svijeta - istaknula je Vlasta Brozović, članica uprave Vertiv Croatia.

Inače, tvrtka Vertiv na globalnoj razini surađuje s velikim kompanijama, kao što su Alibaba, China Mobile, Ericsson, Siemens, Telefonica, Verizon, Vodafone.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message