Tech

Komentari 54

VIDEO Rimac već danima kod Zemunika testira svoju jurilicu

VIDEO Rimac već danima kod Zemunika testira svoju jurilicu

'Svaki dan po 2 svjetska novinara testiraju proizvodnu verziju auta kojeg smo dizajnirali, razvili i proizveli u Hrvatskoj, usprkos svemu', napisao je Mate Rimac na svom Facebook profilu

Na pisti u Zemuniku već danima traje testiranje električne superjurilice Rimac automobila, a kako je na svom Facebooku napisao Mate Rimac, svaki dan po dva novinara iz cijelog svijeta mogu testirati proizvodnu verziju automobila.

Testovi će trajati do petka, piše Zadarski, a kako navodi Rimac, aute su novionari isprobali sami na stazi i na cesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Mate Rimac na pisti u Zemuniku testira novi model električnog automobila

- Dobili su priliku testirati Hypercar prije nego kreću isporuke na stazi i cesti i to bez naše prisutnosti. To je nešto sto se ne događa baš često. Stoga očekujemo vrlo relevantne rezultate testova - napisao je Rimac.

Na Facebook stranici visitstaranovalja osvanule su i fotografije jurilice koja izgleda potpuno dovršeno, za razliku od verzije kojom je Rimac stigao na potpisivanje ugovora oko gradnje kampusa u Svetoj Nedelji.

Automobil s fotografija za razliku od prototipa u kojem se Mate Rimac pojavio na proslavi 115 godina HAKS u Sheratonu prije točno mjesec dana, izgleda dovršeno u svakom i najmanjem detalju.