Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Vip daje 10 puta više prometa za pozive i poruke na Viberu

Vipnet i Viber u četvrtak su najavili zajedničku akciju u kojoj će korisnici bonova za svaku nadoplatu dobiti 10 puta više MB, koji se mogu iskoristiti unutar Vibera

Foto: Vipnet
8 komentara

Vipnet je u suradnji s Viberom predstavio zajedničku Super vibre promociju za Vipme prepaid korisnike koja omogućuje dodatni podatkovni promet za komuniciranje preko jedne od napopularnijih svjetskih aplikacija - Vibera.

Za svaku obnovu računa u iznosu od minimalno 75 kuna, Vipme korisnici će na račun dobiti 10 puta više MB podatkovnog prometa od vrijednosti bona kojim su obnovili račun, isključivo za Viber promet. Tako korisnici mogu dobiti 750 MB, 1000 MB, 2000 MB ili 4000 MB za  komunikaciju kroz Viber. Više o Super vibre promociji možete pročitati ovdje.

Foto: Vipnet

Kako bi Viber komunikacija bila još zabavnija, za vrijeme trajanja promocije bit će omogućen besplatan download 16 ekskluzivnih stickera posebno osmišljenih u suradnji s Vipnetom kao i čak 218 sticker paketa dostupnih na Viber Sticker Marketu. 

Vipnet je prvi domaći telekom operater koji je objavio suradnju s jednim od globalnih OTT (Over-the-top content) providera.

Tema: UpTech

Možda vas zanima i ovo:
Message