Obavijesti

Tech

Komentari 224

Vodeći medij na Fejsu: 24sata ima više od 750.000 fanova

Vodeći medij na Fejsu: 24sata ima više od 750.000 fanova
1

Oborili smo rekord u broju komentara pod statusom, osmislili zabavne aplikacije, a novinari su u interakciji s korisnicima. Službenu stranicu pokrenuli smo 2010.

VIDEO

Službenu stranicu 24sata na Facebooku pokrenuli smo 2010. godine i odmah je zabilježila strelovit rast obožavatelja. Danas ima više od 755.000 fanova i najpopularnija je medijska stranica u Hrvatskoj. Krajem 2012. godine Svjetsko udruženje novinskih izdavača WAN-IFRA dodijelilo je 24sata drugu nagradu u kategoriji “Korištenje Facebooka od strane novina”.

Osim što na njoj možete pratiti najnovije vijesti, Facebookova stranica 24sata mjesto je na kojem tisuće ljudi svakoga dana komentira, raspravlja ili se neobavezno druži. No među stotinama statusa koje smo dosad objavili, jedan je ipak zauzeo posebno mjesto. On glasi: “Tražimo osobu koja će ostaviti posljednji komentar, nakon kojeg 10 minuta nitko neće više ništa komentirati. Da vas vidimo!“. Postavili smo ga 19. lipnja 2011. godine te fanovi na njemu i danas komentiraju, iako smo mi već odavno proglasili “pobjednika”. Samo taj status prikupio je više od 500.000 komentara, a to je rekord u Hrvatskoj.

Interakcija je nešto čime se posebno ponosimo. Na našoj stranici stalno je aktivno oko 15 posto svih fanova, a “talking about” redovito se kreće oko 100.000. Tako vjernom publikom malo tko se može pohvaliti. No fanovi nisu sami. Naši community manageri prate što pišu, odgovaraju te prosljeđuju njihove opaske i sugestije. Komunikaciju ne doživljavamo jednosmjerno i na Facebooku nam se čitatelji uvijek mogu obratiti. Svaki razuman upit na kraju će dobiti i odgovor.

Samo nekoliko mjeseci nakon što smo pokrenuli stranicu 24sata, pridružila joj se i stranica 24sata fun. Na njoj možete pratiti naše neobične i smiješne priče, šaljive videoisječke... I tjednik Express našao je svoje mjesto na najpopularnijoj društvenoj mreži, kao i Cool, SuperMila, podrubrike Potrošač i Ljubimci, 24sata Shop... 

Kolumne Tomislava Klauškog najlakše ćete pronaći na njegovoj stranici. Posebno mjesto rezervirano je za akciju “Smanjimo plaće i privilegije saborskim zastupnicima”, koja je odmah okupila više od stotinu tisuća fanova koji se slažu da je vrijeme da se naši parlamentarci solidariziraju s narodom i osjete posljedice krize. Proizveli smo nekoliko aplikacija za Facebook. Najuspješnija je bila 24sata slave, koju smo razvili u suradnji s agencijom iStudio. Imala je nekoliko desetaka tisuća korisnika koji su kreirali lažne članke o svojim prijateljima na Facebooku i potom ih međusobno dijelili. Zabavili ste se i uz Lice s naslovnice ili Grejtst šitz, dok ste blagdane ili Valentinovo čestitali uz prigodne aplikacije napravljene u suradnji s karikaturistom Nikom Titanikom.

Nedavno su se našoj zajednici na Facebooku pridružili i novinari. Ako želite s nekim od njih izravno komunicirati, dovoljno je da ih lajkate na njihovim službenim stranicama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni