Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

WhatsApp mijenja grupni chat, lakše pratite tko vas sve trača

WhatsApp je uveo niz noviteta u grupne chatove, pa tako grupe sada mogu biti tematske s opisima, korisnici će lakše pratiti razgovore i kad je netko o njima pričao, a bolje su i kontrole

Foto: WhatsApp
2 komentara

Kako bi se nosili s naprednim mogućnostima raznih chat aplikacija, Facebookov WhatsApp uveo je nove opcije koje će omogućiti lakše praćenje i snalaženje u grupnim razgovorima. 

Tematske grupe
Svaku grupu sada možete definirati opisom koji će se pojaviti na vrhu chata, čime bi razgovori trebali dobiti svrhu. Ovo bi trebalo biti korisno za one koji se žele uključiti različitim tematskim chatovima - slično ima i Telegram. Isto tako, svaki novi član grupe dobit će odmah opis, a u grupama može biti do 256 ljudi. 

Phone stock PAZITE ŠTO KLIKATE Prava bomba: Obična poruka u WhatsAppu smrzava telefone

Lakše pratite razgovore
Ako neko vrijeme niste bili u grupi, sada možete lakše uhvatiti niti razgovora ako se spominjalo vaše ime. Nova @ tipka na donjem desnom kutu grupnog razgovora omogućit će vam da vidite kad je netko pričao o vama ili kad se netko nadovezao na vaše poruke.  Istom opcijom možete tražiti i druge ljude u razgovoru.

FILE PHOTO: The WhatsApp app logo is seen on a smartphone in this illustration | Autor: Dado Ruvic Foto: Dado Ruvic

Kreatori grupa ne mogu 'izletjeti' van
Ako ste kreirali grupu, više nećete moći biti izbačeni. Administratori grupa će moći i ograničiti tko smije mijenjati naslov, opis ili naslovnu sliku svake grupe. 

MIJENJAJU PRAVILA Nove promjene u WhatsAppu: Uskoro ga neće moći imati svi

Napustite grupu - zauvijek
Ako ste vi napustili chat, ranije vas je netko mogao sam vratiti - bezbroj puta. Sada se ukida to neograničeno vraćanje u razgovore. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message