Obavijesti

Tech

Komentari 0

Zadar će sljedeći vikend biti IT destinacija svim gamerima

Zadar će sljedeći vikend biti IT destinacija svim gamerima

Od 28. do 30. lipnja u prostorijama Kneževe palače u Zadru po prvi puta će se održati LevelUP turnir. LevelUp prvi je gaming event u Zadru u organizaciji tvrtke Mikronis i njenih partnera namijenjen svim zaljubljenicima u gaming kulturu i sve njih očekuje jako puno zanimljivih stvari.

VIDEO

U tri dana programa održat će se turnir, ali i još mnogo dodatnih zanimljivosti. Na događaju će biti i hrvatski gaming youtuberi: Archer 7 koji će ispratiti turnir u Fortniteu i podjeliti glavne nagrade osvajačima turnira te Malajski Tapir koji će isto tako popratiti turnir u FIFA-i te podijeliti glavne nagrade pobjednicima natjecanja. 

Predavanja i edukacije

Predavanja i edukacije

Sve one koji dođu na LevelUP očekuju zanimljiva i edukativna predavanja vezana uz igre i brojne druge tehnološke teme. Predavanja će voditi profesori i developeri svakodnevno uključeni u svijet gaminga. 

Dr. Ivan Burcar, kirurg i subspecijalist kardijalne kirurgije iz Klinike za kardijalnu kirurgiju KBC Zagreb održat će predavanje na temu „Lica kolja bliješte“. Tema prezentacije odnosi se na ovisnost o tehnologiji te kako je definirati, a radi se prema uzoru na knjigu 'Glow Kids' autora Nicholasa Kardarasa.  

Osim ovog, na eventu će se održati još brojna predavanja vezana uz gaming, tehnološka zanimanja, programiranje i slične teme, a organizatori su objasnili: 

"Predavanja su zamišljena na način da se, kroz edukaciju i druženje sa stručnjacima iz gaming industrije, javnosti približe prednosti i nedostaci" gaminga i tehnologije. 

Humanitarni karakter

Događaj također ima i humanitarni karakter. Sav prihod prikupljen od ulaznica (dnevne ulaznice koštaju 15 kuna) namijenjen je uređenju odjela pedijatrije Opće bolnice Zadar. 

Želiš se natjecati?

Natjecanja svakog dana počinju u 10 sati, a kako je broj natjecatelja ograničen, web pristupnicu treba ispuniti što prije.


Na službenoj stranici lvl-up.hr eventa možete odabrati kategoriju u kojoj ćete sudjelovati; poput Fortnite by Lenovo, Fortnite by HP i FIFA 2019 na PlayStation platformi. Ondje možete i ispuniti prijavnicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle