Obavijesti

Tech

Komentari 24

Želite isprobati Apple Watch? Stanite u red i držite se pravila

Želite isprobati Apple Watch? Stanite u red i držite se pravila
1

Apple Watch kreće u prodaju za nekoliko dana, a za one koji su mislili vidjeti sat uživo i isprobati ga u nekom od Appleovih trgovina, to neće biti tako lagan zadatak

VIDEO

Prema informacijama vodećeg Appleovog insajdera, stranice 9to5Mac, Apple Watch koji u travnju kreće u prodaju neće biti jedan od onih artikala za koje ušetate u dućan i samo tako isprobavate, naime, razvijen je cijeli prodajni protokol, kako je bilo i za očekivati od branda koji svoju prepoznatljivost temelji na slici futurističkog perfekcionizma.

Zbog brojnosti modela i njihove skupocjenosti, za isprobavanje Apple Watcha bit će potrebno rezervirati termin preko Apple Online Storea ili aplikacije i strpljivo sudjelovati u koracima koje je osoblje za ovu prigodu renoviranih iStoreva dobilo kao naputak za provođenje:

1. U dućanu će vas dočekati prodajni specijalist ako ste prethodno rezervirali termin, ako niste, pridružit ćete se listi čekanja na licu mjesta te dobiti notifikaciju na svoj uređaj kada ste na redu.

2. Potencijalnog kupca dovodi se do staklenog pulta s različitim modelima satova koji su programirani za demonstraciju mogućnosti uređaja. Nemojte se iznenaditi ako prodavač komentira vaš stil ili ponudi modnu sugestiju, naime i to je dio protokola kojim Apple želi osnažiti veze s kupcima i personalizirati kupoprodajni odnos.

3. Kupac može izabrati do dva modela i potom se odvodi do mjesta za isprobavanje gdje ga čekaju modeli sa funkcionalnim sučeljem za potpuni doživljaj

4. Po isprobavanju Apple Watcha kupca se upoznaje s dodacima za sat poput BT slušalica, punjača i sl.

5. Prije same kupnje, kupcu se nudi i paket garancije Apple Care + koji nudi dodatnu godinu jamstva za satove od nehrđajućeg čelika i modele Sport.

Dobra vijest za one koji nemaju strpljenja za protokole, testni modeli Apple Watcha bit će dostupni spojeni na iPad mini koji se mogu prenositi po dućanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način