Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

ZIP otvorio prijave, traže nove timove za "Startup program"

Ovog ljeta kroz ZIP je prošla sedma generacija startup timova, a novi timovi koji imaju prototip ili projekt u razvoju mogu se prijaviti do 20. rujna

Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
0 komentara

Zagrebački inkubator poduzetništva objavio je kako su otvorili proces prijava za novu generaciju startupa koji bi se sljedeća četiri mjeseca trebali inkubirati u ZIP-u.

Ovog ljeta kroz ZIP je prošla sedma generacija startup timova, a novi timovi koji imaju prototip ili projekt u razvoju mogu se prijaviti do 20. rujna. Nakon selekcije, najzanimljiviji timovi predstavit će se uživo, a oni koje će odabrati imat će nakon četiri mjeseca mogućnost ostvariti početnu investiciju do 10.000 funti (zahvaljujući uspješnoj “equity crowdfunding” kampanji na platformi Seedrs.com sredinom prošle godine na kojoj je od 190 individualnih investitora prikupljeno 68.700 funti, odnosno 660.000 kuna). 

Timovi koji su dosad ostvarili investicije nakon prođenog ZIP Startup programa su Thorium A+, SnapTap i Tutotod, a investicije od strane vanjskih investitora su ostvarili i MobiCon, Fashable, Colomb.io, HockeyCoachVision, Greenpie i Madbarz.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message