Obavijesti

Tech

Komentari 16

Zvjezdani Top 10: Tko ima najviše fanova na Facebooku?

Zvjezdani Top 10: Tko ima najviše fanova na Facebooku?
6

Kao najveća društvena mreža, Facebook se može pohvaliti s 1,39 milijarde aktivnih mjesečnih korisnika, a među njima su i mnoge poznate i slavne osobe

VIDEO

Od svog osnutka prije 11 godina, Facebook je postao jedna od najpopularnijih mreža za povezivanje, chatanje i dijeljenje zanimljivih sadržaja.

Kao najveća društvena mreža, Facebook se može pohvaliti s 1,39 milijarde aktivnih mjesečnih korisnika, a među njima su i mnoge poznate osobe. No, tko je od njih najpopularniji? Možda će vas iznenaditi da planetarno popularne Kim Kardashian ili Beyonce nisu na listi... Donosimo vam pregled najviše lajkanih korisnika na Facebooku, prema Fan Page List podacima.

10. Justin Bieber – 72.754.259

Među tisućama „Justin, volim te“ i „Justin, mrzim te“ postova, Bieberova Facebook stranica većinom se sastoji od selfija mladog pjevača i fotografija naslovnica magazina na kojima se Bieber pojavljuje.

9. Bob Marley – 73.549.339

Iako je ova glazbena legenda preminula prije gotovo 35 godina, njegova Facebook stranica privlači milijune, a postovi skupljaju na tisuće komentara i lajkova. Na ovoj stranici možete pronaći citate iz Marleyevih pjesama te stare fotografije legendarnog pjevača.

Facebook

8. Will Smith – 73.779.411

Od Princa iz Bel Aira, Smith je jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca. Na svojoj Facebook stranici često objavljuje privatne fotografije, ali i fotografije sa snimanja filmova. Ovaj glumac i reper bio je nominiran za četiri Zlatna globusa i dva Oscara.

Pixsell

7. Michael Jackson – 75.315.987

Gotovo 6 godina nakon njegove smrti, kralj popa je i dalje jedno od najvećih imena glazbene industrije. Njegova stranica uglavnom se sastoji od nepoznatih činjenica o slavnom pjevaču te fotografija iz dana slave. Jackson je u listopadu završio na prvom mjestu Forbesove liste preminulih zvijezda s najvećom zaradom.

6. Leo Messi – 78.055.043

Jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu često objavljuje fotografije s treninga i utakmica. Messi, koji igra za FC Barcelonu i Argentinu, ima neto vrijednost od oko 180 milijuna američkih dolara te godišnju plaću od gotovo 45 milijuna dolara. Bez sponzora i reklama...

Instagram

5. Rihanna – 81.540.720

Bilo da pjeva, glumi ili pozira  za naslovnice časopisa, Rihanna svoje fanove upućuje u sve. Često objavljuje fotografije i video zapise, a nađu se tu i fotografije fanova ispred Rihanninog plakata ili s koncerta. Pjevačica, čija se vrijednost procjenjuje na 140 milijuna američkih dolara, također je osnivačica The Believe Foundation, zaklade koja pomaže smrtno oboljeloj djeci.

4. Eminem – 91.996.580

Eminemu društvena priznanja nisu nepoznanica. Tijekom godina imao je 12 singlova na prvom mjestu glazbenih ljestvica, osvojio je Oscara te šest Grammyja. Na svojoj Facebook stranici objavljuje svoje pjesme, ali i promovira mlade nade glazbene scene. Kao reper, glumac i producent, Eminemova vrijednost se procjenjuje na 190 milijuna dolara.

3. Vin Diesel – 93.337.038

Dieselov Facebook profil prepun je inspiracijskih citata uparenih sa selfijima. Često objavljuje postove te pruža relativno osoban uvid u njegov život. Glumac, najpoznatiji po ulogama u serijalu Brzi i žestoki, ima neto vrijednost od oko 75 milijuna dolara.

2. Shakira – 100.832.038

Uz talente koji uključuju pjevanje, pisanje pjesama i trbušni ples, Shakira je prikupila veliki broj fanova. Uz neto vrijednost od oko 220 milijuna dolara, nominaciju za Zlatni globus te dvije Grammy nagrade, ona je i UNICEF-ova ambasadorica te osnivačica zaklade za pomoć siromašnoj djeci.

Reuters/Pixsell

1. Cristiano Ronaldo – 103.672.933

Ronaldo ima dovoljno fanova na Facebooku da može pitati koje donje rublje da odjene i na taj post će odgovoriti više od 28.000 korisnika. Ne samo da je glasoviti portugalski nogometaš broj 1 na listi najpopularnijih Facebook zvijezda već je i drugi najbogatiji nogometaš na svijetu. Prvo mjesto i dalje drži David Beckham. Christianovo bogatstvo se procjenjuje na 250 milijuna dolara, a godišnja plaća mu je 45 milijuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'