Obavijesti

Technomarket napokon i u Velikoj Gorici sa šok akcijom!

Technomarket napokon i u Velikoj Gorici sa šok akcijom!
2

Nakon Rijeke, Zagreba, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Karlovca, Zadra, Vinkovaca, Varaždina i Pule, najveći prodajni lanac tehničke opreme napokon je stigao u VELIKU GORICU!

Technomarket nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže te je predstavio svoju novootvorenu poslovnicu u Velikoj Gorici. Tim povodom pripremljena je atraktivna akcija artikala po šokantno dobrim cijenama, a od 16.00 sati prvih 100 kupaca daruju se vrijednim nagradama – čekaju vas prijenosna računala, printer, tableti, kućanski aparati, audio slušalice... za svakog ponešto!

Na prostoru od 1500m2, na adresi Sajmišna cesta bb, nudi se široki asortiman tehnike za dom i ured. Veliku šok akciju čini široka ponuda televizora, tableta, laptopa, fotoaparata, mobitela, perilica, štednjaka i još mnogo toga po šokantno niskim cijenama! 30% popusta daje se na asortiman Philips glačala i štapnih miksera te 25% popusta na sve Braun brijače aparate i epilatore. Prvih 25 kupaca za kupnju iznad 1000 kn na poklon dobivaju prekrasnu Beurer osobnu vagu!

Otvaranjem novog prodajnog centra u Velikoj Gorici nastavlja se širenje lanca tehničke robe Technomarket u Hrvatskoj. Poslovnica u Velikoj Gorici je 12 prodajno mjesto Technomarketa, a uskoro se otvaraju poslovnice na još tri adrese. Technomarket je poznat po velikom izboru proizvoda vodećih proizvođača potrošačke elektronike, uključujući video i audio opremu, bijelu tehniku, male kućanske aparate, uredsku tehniku, telekomunikacijske uređaje, informatičku opremu te mnoge druge artikle za ured i dom. Ponudu upotpunjuju promocije najnovijih i tehnološki najnaprednijih proizvoda na tržištu. Technomarketov bogat asortiman prate i povoljne cijene svjetski poznatih brandova, kvalitetna usluga, educirano osoblje te dobra servisna podrška, a kupcima su uvijek na raspolaganju brojne pogodnosti pri kupnji. Svaki mjesec kreiraju se prigodne akcijske cijene, a vjernost kupaca se nagrađuje: članstvom u Technomarket klubu zbrajaju se vaše kupnje te si time osiguravate popuste kreirane samo za članove kluba! Ukoliko pak želite uštedjeti na vremenu, cjelokupnu ponudu možete pronaći u webshopu gdje možete plaćati jednostavno i brzo - virmanski ili kartično, a dostava se vrši u roku od  48 sati!

Više informacija o pogodnostima saznajte u nekoj od 12 poslovnica ili pronađite na www.technomarket.hr.

Technomarket – još više tehnike!
besplatni telefon 0800/ 300 400     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...
RADNA VREMENA

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu
Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...
ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...

Tijekom izvođenja pobjedničke pjesme došlo je do nezgode i Nemo su razbili osvojenu statuu