Obavijesti

Tjestenine iz zagrebačkih restorana koje će vas oduševiti

Tjestenine iz zagrebačkih restorana koje će vas oduševiti
3

Ovaj tjedan je za vas pomno odabrano pet tjestenina iz dostave u Zagrebu s kojima nikako nećete pogriješiti. Bilo da ste na poslu ili kod kuće, nećete ostati gladni.

U suradnji s online servisom za naručivanje hrane, Jelovnik.hr, donosimo vam preporuke najboljih tjestenina iz zagrebačkih restorana, a navedena jela možete jednostavno, u samo tri koraka, naručiti.

Tagliatelle alfredo all limone, Basilico

Petrinjska 9, Centar

Svi koji stanuju u centru Zagreba vjerojatno su se već susreli s finom hranom iz restorana Basilico. Ako još niste, obavezno probajte tagliatelle na način na koji su ih osmislili u Basilicu. Ako želite okusiti svježinu limuna u svojoj hrani, tagliatelle naručite ovdje.

Tjestenina Gamberi, Pizzeria Stross

Koranska 18, Trnje

Mala, simpatična pizzerija smještena neposredno do Studentskog centra odavno je poznata po najfinijem tijestu za pizzu. To što smo ih svrstali na ovu listu dokazali su da je cjelokupna ponuda na razini, a za vas smo izdvojili tjesteninu s gamberima, koju možete naručiti ovdje.

Zeleni rezanci u umaku od piletine, Libertas

Ljerke Šram 6, Savica

Mnogo restorana u ponudi ima razna jela s umakom od piletine, ali rijetki imaju okus kao onaj iz Libertasa. Odličnom umaku savršeno pristaju zeleni rezanci koje morate probati, a naručiti ih možete ovdje.

Špageti bolonjez, Pet plus

Krčelićeva 29, Črnomerec

Najteže je pripremiti dobro klasično jelo, odnosno omiljeno jelo diljem svijeta. Svi imaju svoj recept za idealni bolonjez, ali svakoga će u žicu pogoditi onaj koji se kuha na Črnomercu u restoranu Pet plus. Ukusnu špagete bolonjez možete naručiti ovdje.

Fusili tricolore alla valdostana, Pizzerija Gloria

Brune Bušića 3, Središće

Svi koji žive u Središću ili gravitiraju tom dijelu grada također mogu uživati u kvalitetnoj tjestenini. Mi smo izabrali nenadmašni spoj šunke, sira, gljiva, bešamela i začina, a bogato jelo iz Glorije možete naručiti ovdje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja