Obavijesti

Trajno sniženje hit naslova naklade Ljevak na Mondu

Trajno sniženje hit naslova naklade Ljevak na Mondu
6

Mondo je trajno snizio čak 39 naslova različitih žanrova naklade Ljevak! Kupite knjigu već za 49,00 kn!

Iz Mondo ponude izaberite neke od atraktivnih naslova naklade Ljevak po super cijenama kojima ćete obogatiti kućnu biblioteku ili iznenaditi dragu osobu. Naći ćete svega: od ljubića, glazbenog žanra, napetih i povijesnih romana, pa sve do popularne psihologije. Iz kataloga sniženih naslova izdvajamo šest knjiga.

Laži su svuda oko nas, a uz knjigu Zar bismo vam lagali? naučite prepoznati laži u tuđem govoru tijela i načinu govora. Autori ove knjige, psiholozi Paul Seager i Sandi Mann, tvrde da pomoću odgovarajućih tehnika, stručnog znanja o novim otkrićima u psihologiji, kao i malo vježbe, svatko može bolje nanjušiti laž. 

Ljubavni roman Karte za izgubljene ljubavnike izniman je roman britansko-pakistanskog pisca Nadeema Aslama.  Povest će vas u potragu za nestalim ljubavnicima koja razotkriva složene odnose pakistanske useljeničke radničke zajednice u gradiću na sjeveru Engleske. Priča je istovremeno predivna i strahovito stvarna, uz raskošno zamišljene likove i snažan prikaz traumatičnog iseljeničkog iskustva. 

Uz roman Posljednji harem pođite na povijesno putovanje i vratite se u Carigrad 1909. godine. Pisac Peter Prange upoznaje vas sa skrivenim svijetom harema dviju prijateljica, Fatime i Elise, koje sanjaju o svojoj budućnosti. Dok jedna čini sve kako bi postala Sultanovom miljenicom, druga čezne za svijetom onkraj zidina palače, za ljubavlju i slobodom. No, tada se raspada Osmansko Carstvo, raspušta se harem i dvije mlade žene dolaze u svijet u kojem se njihovi snovi pretvaraju u noćne more.

Istočno od sunca romantičan je i egzotičan povijesni roman autorice Julie Gregson, koja je za njega osvojila nagradu za najbolji romantični roman u 2009. godini. Priča vas vodi u davnu 1928. godinu i upoznaje sa tri mlade žene koje putuju brodom iz Engleske u Indiju u nadi da će započeti novi i sretniji život. Ovaj uzbudljiv i majstorski napisan roman podjednako je osvojio publiku i kritiku.

U povijesnom romanu Kći mudrosti spisateljica India Edghill ženskim pogledom promatra stare izraelske kraljeve: ovoga puta riječ je o posve novoj verziji priče o kralju Salomonu i kraljici od Sabe. Živo evocirajući drevni Izrael, Edghill neočekivano preobličuje kratku biblijsku priču u moćnu, herojsku pripovijest napučenu intrigama, ljubavlju i zločincima.

U knjizi Kiks: Zašto pametni ljudi donose loše odluke povjesničar Zachary Shore provest će vas kroz povijesne kikseve identificirajući sedam spoznajnih zabluda koje su dovele do vrlo loših odluka. Te kikseve uspoređuje s pričama o misliocima slobodnoga uma koji su na iznenađujuće načine pronašli put do mudrosti. Istražujući načine na koje razmišljamo, ovaj bestseler pruža nov pogled na prošlost i pokazuje put prema pametnijoj budućnosti.

Na Mondu izaberite i ostale knjige naklade Ljevak na trajnom sniženju.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao