Obavijesti

Stipendije ACMT-a - Prijavi se i osiguraj si američku diplomu!

Stipendije ACMT-a - Prijavi se i osiguraj si američku diplomu!
3

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu

Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju za stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u. Požurite se postoje rokovi za prijavu.

Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Kandidati koji se prijave do 15. veljače imaju prednost prilikom razmatranja za dodjelu stipendija. Kandidati čije prijave zaprimimo nakon 15. veljače, bit će razmotreni u slučaju da sva financijska sredstva još uvijek nisu dodijeljena. 

Zašto odabrati Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju?

  • RIT/ACMT izdaje dvije diplome, globalno priznatu američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju  .
  • Nastava se izvodi na engleskom jeziku.
  • Studentima RIT/ACMT-a pruža se prilika da jedan semestar pohađaju na Rochester Institute of Technology, u  Rochesteru, New York.
  • Programi i standardi studija usklađeni su s visokim međunarodnim standardima obrazovanja, što potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.
  • Predavači RIT/ACMT-a američki su i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom.
  • Velikom broju studenata RIT/ACMT osigurava vrijedne stipendije

Šanse da dobijete stipendiju su velike 

Don Hudspeth, dekan i predsjednik RIT/ACMT-a, istaknuo je: "Kako bismo studentima olakšali financiranje studija, već dugi niz godina izdvajamo značajna novčana sredstva koja dodjeljujemo u obliku stipendija. Više od 50% brucoša ostvarilo je pravo na stipendiju za upis u 2012./2013. akademsku godinu. To znači da svaki drugi student upisuje Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju uz financijsku potporu."

Obrazac za prijavu može se pronaći na ovome linku

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email. admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja