Obavijesti

Trenirajte uz profesionalne trenere s Kineziološkog faksa

Trenirajte uz profesionalne trenere s Kineziološkog faksa
1

GOOUT! programi nude puno više od pukog treninga jednom, dvaput ili tri puta tjedno. Uz stručnu pomoć profesionalaca i dobro društvo dođite u formu i budite fit


Drugu godinu za redom GOOUT! i Kineziološki fakultet u Zagrebu otvaraju svoja vrata ljudima željnima sporta i rekreacije, zdravog života i dobrog druženja. Uz asistenciju stručnih trenera ponovno kreću programi trčanja i nordijskog hodanja za sve ljude dobre volje, a koji vjeruju da je vrijeme provedeno u treningu bolje iskorišteno od sjedenja pred tv ekranima i monitorima računala ili u zadimljenim kafićima.

GOOUT! programi nude puno više od pukog treninga jednom, dvaput ili tri puta tjedno. Oni postoje zbog sve većeg broja ljudi koji rade na sebi i svom zdravlju, koji vjeruju da je uživanje u prirodi i rekreaciji puno više od običnog stila života, a više od 800 polaznika koji su pohodili treninge do ljeta samo svjedoči da su druženje i stvaranje novih prijateljstva isto toliko važni kao i svladavanje osobnih ciljeva tijekom trčanja ili hodanja.

Tu smo ne samo da vam omogućimo pravilno bavljenje sportom, dijagnosticiramo vaše potencijale i približimo vam cijelu malu znanost sporta, nego i upoznamo s ljudima različitih dobi i profesija koji misle poput vas, koji iz svojih osobnih razloga odabiru provesti vrijeme na Jarunu ili Bundeku, na Savskom nasipu ili u Maksimiru. Tu smo i da vam skrenemo pažnju na pravilnu i zdravu prehranu, naučimo vas kako kontrolirati svoje tijelo tijekom kretanja, na kraju i omogućimo da ne ostanete bez daha nakon pretrčanih 10-tak metara za tramvajem ili uspona na drugi kat do ulaza u vaš dom.

Prijave za škole trčanja i nordijskog hodanja možete odraditi preko internet stranice www.goout.hr koja osim savjeta trenera i nutricionista nudi i puno zabavno sadržaja, najava utrka i druženja rekreativaca, te putem Facebooka, e-maila goout@vecernji.net ili telefona 01/ 6300 824. Zajedno s cijelim trenerskim timom KIF-a stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra